LINEA LUMINANTE ASSORTITA 2+2+2

6 flessen

De "Luminante" wijnen worden volledig gepresenteerd in deze selectie: een assortiment ontworpen om u te verrassen met alle labels van deze exclusieve lijn. De wijnen in dit pakket zijn geboren uit het werk van deskundige oenologen die ze volgden vanaf de vroege avond van de wijnoogst, totdat de expressieve kracht van de reuk- en smaakgeuren waren voltooid.

Gecommercialiseerd door: Giordano Vini S.p.A. via Cane Guido 47bis-50 12055 Diano d'Alba (CN) - Italië.
35 ,99
€ 47,00

Luminante Vino Rosso d'Italia

Rode wijn
2019

Een wijn met fluweelachtige schaduwen en krachtige schemering. Een Italiaanse rode die onze wijnmakers zich na zonsondergang voorstelden en hem zagen evolueren in heldere maanverlichte nachten. De intense kleur belooft diepte; de geur is van rijp rood fruit en in het gehemelte is hij strelend, met hints van hout en chocolade. Uitstekend bij stoofschotels, wild, gebraad en voor meditatie.

Alcohol
Alcohol
14.5% vol
Temperatuur
Temperatuur
16°-18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Formaat: 0.75 l
x2

Luminante Vino Bianco d'Italia

Witte wijn
2019

Un blanco con reflejos lunares, concebido y creado por nuestros enólogos para iluminar la mejor tradición italiana con la frescura del crepúsculo.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
8°-10 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Formaat: 0.75 l
x2

LUMINANTE ROSSO D'ITALIA BIOLOGICO

Droge rode wijn
2019

Een intense en ronde wijn, zijn smaakpad evolueert slokje voor slokje: net als de halve maanfase van de maan. Met een uitgesproken complexiteit rijpt deze biologische rode onder invloed van deskundige wijnmakers en weerspiegelt hij de hoogste expressie van de natuur. Serveren tussen 18-20 ͒C

Alcohol
Alcohol
14% vol
Temperatuur
Temperatuur
18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Intens rode kleur met granaatreflecties van aanzienlijke diepte. In de neus laat hij een geur van rijp rood fruit en zoete kruiden achter. In de mond is hij zacht en strelend, maar het duurt niet lang om zijn omhullende en overtuigende kracht te tonen. Noten van hout en chocolade maken het complexe en harmonieuze plaatje compleet.

Formaat: 0.75 l
x2