Aperitief bij u thuis? Finger Food en wijnen zorgen voor een gegarandeerd succes!

Een snel aperitief, eenvoudige en smakelijke recepten, de juiste wijnen om te serveren en uw feest kan beginnen: een aperitief bij u huis kan het meest trendy evenement worden! Ontdek onze tips voor een gegarandeerd succes.

Aperitief bij u thuis? Finger Food en wijnen zorgen voor een gegarandeerd succes!

Datum van publicatie: 25/05/2018

Het aperitief is een van de meest populaire evenementen om aangename avonden met vrienden door te brengen: als de location bij u thuis is, bereikt de gezelligheid het hoogste niveau! Geen paniek: voor een succesvol Happy Hour zijn slechts een paar trucjes nodig, enkele lekkere hapjes en frisse en uitnodigende drankjes. Wilt u uw eerste werelds evenement direct bij u thuis organiseren? We zullen u hierbij helpen!

Aperitief Time: uw huisvrouw Happy Hour in 7 punten

7 regole per un Aperitivo di successo

1 - Versier uw omgeving

Kleine details in kleur en doe-het-zelf decoraties kunnen van uw keuken een trendy plek maken: u hoeft het meubilair niet ingrijpend te wijzigen en de muren zelfs niet met felle kleuren te beschilderen! Eenvoudige DIY tafelkaartjes, kaarten geplaatst op strategische posities, een schilderij aan de muur om een ​​minimale en moderne touch te creëren: laat u inspireren door het thema dat u aan deze avond wilt geven en maak in korte tijd eenvoudige decoraties.

2 - Laten we rocken!

Een muzikale begeleiding doet geen pijn: bereid een playlist voor: uw smartphone is al voldoende om een ​​lichte en ontspannende achtergrondmuziek te creëren. Het is beter om bij uw aperitief feest niet naar Metal muziek te luisteren!

3 - Met dank aan uw gasten

Een truc om uw gasten te verwennen? Leg een bord op tafel met opgerold handdoekje: voordat u ze aan uw gasten ter beschikking stelt, bevochtig en verwarm ze in de magnetron, het effect zal een aangenaam onverwacht comfort zijn!

Tutto quello che occorre per un aperitivo di successo: ecco i consigli firmati Giordano!

4 - Open de dansen met een rosé en ...

Stel uw gasten gerust door een rosé te ontkurken en een wolk van Parmezaanse kaas te serveren: hoe kookt u dit? Heel eenvoudig: meng twee eiwitten (zonder ze te kloppen), voeg zout, peper en geraspte Parmezaanse kaas toe. Schep een lepel van het mengsel in een schaal met rijstmeel, en bak alles in kokende olie. Dep het uitgelekte gebakken mengsel met absorberend papier droog. Ontkurk een roze bubbels, een Rosé Millesimato Extra Dry: fruitig, fris, zorgeloos, veel meer dan alleen een eenvoudige wijn!

5 - Wachtwoord: variëteit

Bedenk dat uw gasten onverwachte smaken kunnen opmerken tijdens uw aperitief thuis: een veganistische pauze, een vegetarische periode of de herontdekking van traditionele smaken. Maak een eenvoudige salade van spelt, erwten en munt; kies voor lokale vleeswaren en kazen en serveer ze in plakjes en vlokjes gesneden op een houten snijplank; verbaas uw gasten met omeletten en taarten in kleine porties. Laat u leiden door uw creativiteit en inspiratie van het moment. En om fouten te voorkomen, ontkurk een Prosecco: veelzijdig, bubbelend, geurig en onweerstaanbaar!

6 - Kleine portie is beter

Ja, het is waar: het vereist een ​​beetje meer werkvoorbereiding en inrichting van uw aperitief bij u thuis. Echter als u uw heerlijke maaltijden serveert in grappige kleine glazen of schoteltjes met kleine porties, krijgt iedereen het idee dat ze voor een echte chef staan. Gelooft u ook niet? Bij de eerste gelegenheid ... probeer het! De complimenten van uw gasten zullen de ondubbelzinnige bevestiging van uw succes in de keuken zijn!

7 - Breng het hoofdgerecht op het juiste moment op tafel

Serveer het hoofdgerecht niet aan het begin van de avond: laat uw gasten eerst wat bijkomen, dat ze kunnen profiteren van de verleidelijke hapjes die u ze te bieden hebt ... en dan, als het juiste moment is aangebroken, serveert u het hoofdgerecht, het gerecht waarmee u de meest verfijnde smaakpapillen van uw gasten zult veroveren, het traditionele recept dat u roem heeft gegeven onder al uw familieleden en vrienden! Pas op dit punt ontkurkt u een Sauvignon Il Vinré : het is een prestigieuze wijn die de frisheid van Sauvignon combineert en harmoniseert met de complexiteit van een witte wijn met een geweldige textuur.

Nu hebt u alles wat u nodig hebt om een ​​onvergetelijke avond te organiseren: deel op Instagram uw foto’s van uw aperitief met hashtag #GiordanoTime!

Bekijk de inhoud
Zoek in het blog