Leveringsvoorwaarden

LEVERINGSVOORWAARDEN

  1. De getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW en verpakking (inclusief manden, houten kisten, versierde dozen).
  2. De verzendkosten bedragen: € 8,75 per bestelling.
  3. De betaling dient binnen 15 dagen van aflevering te geschieden d.m.v. factuur, een éénmalige machtiging via jouw bank of anders via uw volgende creditkaarten: Visa, MasterCard, / Eurocard o of met Paypal: als u met creditkaart of met Paypal betaald, de betaling word gedaan op het moment van de bestelling, met allebij de kaarten heeft u 15 dagen tijd om contact te nemen met onze klantenservice om een terugbetaling op uw creditkaar/paypal
  4. Het verzoek om een faktuur dient aangegeven te worden bij het opgeven van uw bestelling m.v.v. het betreffende fiscaal –en BTW nummer.

Levering

  1. De referenties van de catalogus (flessen wijn en delicatessen, ook in multi-packs) van deze site zijn in principe beschikbaar, echter, zal een eventuele vervanging van een idem worden uitgevoerd met een alternatief (bijvoorbeeld in het geval van een wijn met "opeenvolgend jaar).
  2. De leveringstijd van onze pakketten bedragen gemiddeld 15 dagen, na ontvangst van bestelling, maar het kan gebeuren dat voor de bestellingsafhandeling enkele dagen meer kunnen dienen. Giordano maakt geen gebruik van express-koeriersdiensten aangezien transport van wijn en delicatessen de nodige zorg en aandacht vergen.
  3. De robuuste verpakking is speciaal ontworpen om maximale veiligheid en de opslag van wijnen en producten te waarborgen tijdens de bezorging aan huis.
  4. Als u niet tevreden bent over uw bestelling,kan u het herroepingsrecht betrekking voore de bestelde artikelen met een overeenkomst voor verkoop op afstand, dan kunt u het onderstaande formulier gebruiken als alternatief voor elke vorm van expliciete aangifte per gewone post aan Klantenservice Giordano - Via Cane Guido 47bis50 , 12050 Valle Talloria Diano d'Alba CN; per e-mail aan a www.giordanowijnen.nl, binnen n.15 (vijftien ) dagen na ontvangst van de bestelde producten, De retournering wordt door ons bedrijf uitgevoerd en de kosten van retournering nemen we volledig voor onze rekening. Voor de retournering zullen geen kosten in rekening gebracht worden..

    U bent echter alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen als gevolg van een manipulatie van het goed anders dan noodzakelijk om de aard, de kenmerken van het goed vast te stellen.

Door toe te treden aan de Algemene Voorwaarden, verklaart de Gebruiker handelingsbekwaam en tenminste 18 jaar oud te zijn.

ODR-platform

In overeenstemming met art. 14 van Verordening 524/2013 wordt de geregistreerde consument, bij een geschil, geïnformeerd dat hij / zij een klacht kan indienen via het ODR-platform van de Europese Unie, toegankelijk via de volgende link http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Het ODR-platform vormt een toegangspunt voor geregistreerde consumenten met geschillen die voortvloeien uit verkoopovereenkomsten of online diensten en deze buitengerechtelijk willen oplossen.