Wijnen en tips om Pasen en Paasmaandag met het gezin te vieren

Dit jaar bereiden we ons voor†om Pasen en Paasmaandag te vieren in de beslotenheid van onze huizen. Rond elke tafel zullen er voorbereidingen plaatsvinden om op een andere wijze met onze familieleden, partner of huisgenoten te vieren, maar dit zal ons er niet van weerhouden om††ook samen te toosten met degene die ver weg zijn.†

Wijnen en tips om Pasen en Paasmaandag met het gezin te vieren

Datum van publicatie: 31/03/2020

Kerstmis met uw familie of vrienden en Pasen ... Ook!

Organiseer een groet met uw familie aan verre familieleden en vrienden via een videogesprek, maar laat u niet onvoorbereid betrappen op het moment van de toost:  een goed glas mousserende wijn mag nooit ontbreken. Kies ervoor om de  '900 Gran Giordano' te ontkurken, de nieuwe Extra Dry mousserende wijn uit onze wijnkelders die alle referenties heeft om het beste aan uw dierbaren te wensen. De naar citrus geurende hints en de lichte bubbels maken deze wijn perfect voor hapjes en visgerechten, maar vooral als aperitief of voor een dessert moment. Ons advies is om twee flessen te kopen en een fles apart te houden om deze zo snel mogelijk te proeven met degenen die het niet persoonlijk met u kunnen vieren.

De zelfgemaakte barbecue op Paasmaandag 

Wie zei dat het niet mogelijk is om u voor te bereiden op een barbecue voor deze Paasmaandag? Om van het gegrild vlees niet af te zien, stof de plancha of elektrische barbecue af die u in de kelder had opgeslagen en start direct op uw balkon een uitnodigende BBQ met hamburger en steak. Samen met uw gezin  kunt u de smaken van de barbecue op uw bord  opnieuw creëren en deze feestelijke dagen op een alternatieve manier speciaal maken. Vergeet echter niet om gegrild rood vlees te combineren met een wijn die er het beste uit kan halen. We raden  de  Barbera DOC Piemonte  van 2018  aan, een elegante droge rode met  hints van kersen en bramen , die dankzij zijn volle en aanhoudende smaak ook perfect te combineren is bij vleeswaren en kazen van alle soorten.

Nog een andere gelegenheid voor een romantische lunch 

Als u deze periode deelt met uw betere helft, kunt u een perfecte lunch voor twee organiseren voor Pasen of Paasmaandag. Bereid een  voorgerecht met zeevruchten, zoals spaghetti met venusschelpen en bottarga of een eenvoudige  gebakken of gegrilde visfilet: elk met liefde bereid gerecht zal deze bijzondere feestdag speciaal en onvergetelijk maken. Om op u te toosten, laat u zich inpakken door de  frisse en evenwichtige smaak van  Bianco Terre Siciliane IGT . Deze bedwelmende wijn accentueert elke bereiding en laat een aangename sensatie en een intense geur van fruit en kruiden in uw mond achter.