"Doraluna" Bianco

DRY BRUISENDE WITTE WIJN

Een droge sprankelende wijn met natuurlijke uitbundigheid, de witte Doraluna is de bubbel die u niet verwacht. Perfecte begeleiding bij meerdere gerechten, geweldig bij hapjes, heeft hij een elegante en gebalanceerde toon die ook perfect past bij het toosten op speciale gelegenheden.

Alcohol
Alcohol
11% vol
Temperatuur
Temperatuur
8į-10 įC
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Strogeel gekleurd, heeft hij een fijne perlage die dik en aangenaam schuim creëert. Het geurprofiel is aromatisch, gekenmerkt door een grote hoeveelheid florale geuren (vooral de linde). Elegant in de smaak, is de witte Doraluna aangenaam fris, levendig, harmonieus en uitgebalanceerd.


Formaat 0.75 l. (€ 5,51/lt.)
4 ,13
-25%


€ 5,50

1 fles (cl 75)   € 5,51/lt.   (cod. 02613)
Gecommercialiseerd door: Giordano Vini S.p.A. via Cane Guido 47bis-50 12055 Diano d'Alba (CN) - ItaliŽ.
Wijnbereiding

Het zijn kleine attenties die onze witte Doraluna speciaal maken: de oogst op het perfecte tijdstip, de maceratie, zo snel mogelijk, om het fruit in staat te stellen aroma's en smaken intact te houden. Scrupules die onze gepassioneerde Wine Makers reserveren voor elk van onze wijnen, en die in het geval van de witte Doraluna aan liefhebbers een exclusieve en expressieve bubbel bezorgen.

Gastronomische Combinaties

Past uitstekend bij sushi en zeevruchten in het algemeen, met name bij schaal- en schelpdieren. Heerlijk bij versgebakken focaccia en pizza's met een lichte en delicate dressing. De witte Doraluna verbaast dankzij zijn extreme veelzijdigheid, zozeer zelfs dat hij zelfs zeer goed past bij een dessert gemaakt van bladerdeeg.

Wijnproeverij

Kies altijd een champagneglas om onze witte Doraluna het beste tot uiting te brengen: het is het ideale glas om zijn suggesties te verzamelen en over te brengen, het perfecte glas om de toost blijvend te onthouden.


Productienoten

Gebotteld door IT-TN8 - Verdeelt door Giordano Vini S.p.A - Diano d'Alba - Italië

Geproduceerd in Europese Unie

WIT SELECTIE
18 wijnen
€ 100,20
€ 76,99
-23%
GRATIS VERZENDING
(cod. 49609)
€ 71,80
€ 54,99
-23%
GRATIS VERZENDING
(cod. 47749)