Barolo DOCG

OUDERODE WIJN

2019

Wijn uniek in de wereld, van de uitzonderlijke complexiteit en karakter, verkregen uit de vinificatie van Nebbiolo druiven, dan geduldig gerijpt in houten vaten.

Alcohol
Alcohol
14.5% vol
Temperatuur
Temperatuur
18į-20 įC
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Dieprode kleur met granaat reflecties; intens en complex bouquet van kersen, met hints van vanille; volle smaak maar nooit agressief, met balsamico hints in de afdronk van de grote overtuigingskracht.

29 ,90


1 fles (0,75 cl)   € 39,87/lt.   (cod. 03341)
Gecommercialiseerd door: Giordano Vini S.p.A. via Cane Guido 47bis-50 12055 Diano d'Alba (CN) - ItaliŽ.
Gastronomische Combinaties

Ideaal bij gebrand en gestoofd rood vlees en wild, oude kazen en met truffel verrijkt gerechten. Uitstekende als meditatie wijn.

Gewonnen prijzen:

Berliner Wein Trophy 2018: Gouden medaille


Info

BAROLO en BARBARESCO: DE PIEMONTE EDELEN. Het Giordano familie schild staat op de etiketten van de grote zware rode wijnen, het prestige en de adellijke afkomst te onderstrepen. Edele wijnen zoals Barolo en Barbaresco, gerijpt jarenlang in Sloveens eiken in de rust van Giordano Kelders, om perfect te zijn om gebraad, wild, truffel gerechten en belegde kazen te begeleiden. Deze rode wijnen van grote lichaam zijn de oudste uiting van traditie Giordano. Jaren van liefdevolle zorg en constant controles doen eer de elegantie en klasse van deze wijnen.


Productienoten

Gebotteld door Giordano Vini S.p.A. - Diano d'Alba - Italië in de kelders van Valle Talloria

Geproduceerd in Italië