3 ideeën om te proosten op de naderende zomer

Topglazen en gastronomische hapjes

3 ideeën om te proosten op de naderende zomer

Datum van publicatie: 29/05/2023

De zomer staat voor de deur en u kunt zich alleen maar inbeelden dat u op een comfortabele ligstoel aan zee ligt te genieten van een koel drankje? Want laten we eerlijk zijn: er is geen beter seizoen voor veel gejuich en plezier in gezelschap. Omdat we je inmiddels goed kennen, beste wijnliefhebber, hebben we drie ideeën voor je op een rijtje gezet om (groots) te proosten op de naderende zomer.

En dat is nog niet alles, dankzij de onweerstaanbare gastronomische hapjes die wij aanbieden, krijgen uw toasts een geheel nieuwe smaak. Klaar? We gaan!

3 ideeën om te proosten op de naderende zomer - #1 Aperitief bij zonsondergang 



 

Het is tijd om na te denken over de volgende flessen om te ontkurken, misschien voor een mooie zonsondergang, niet slecht toch? We hebben een paar ideeën... en raad eens? We nemen je mee naar Puglia! En nu we toch bezig zijn, nodigen we u uit om een lekkere MERLOT ROSATO PUGLIA IGT in te slaan, perfect bij vleesrolletjes met spek en scamorza kaas (heel gemakkelijk te bereiden) of bij andere visgerechten zoals zalmfilet in teriyakisaus, heel snel voor wie niet te veel tijd in de keuken wil doorbrengen. Eén ding is zeker: wanneer u hem ontkurkt, zal hij zo aangenaam zijn dat u de verleiding niet kunt weerstaan om een tweede ronde te maken. Hoe? U kunt het proberen in combinatie met een zeer smakelijke crostoni met Paté van zwarte olijven en verse kerstomaatjes, of (als u zin hebt in iets lichters, aangezien de zwemkledingtest eraan komt) crostoni bereiden met citrusvruchten, venkelsalade en gerookte zalm... Het water loopt u al in de mond, nietwaar? U zult zien dat deze combinatie een verrassing zal zijn voor uw smaakpapillen en die van uw vrienden. En laten we eerlijk zijn: het is belangrijk om elk aperitief bij zonsondergang onvergetelijk te maken, vindt u niet?

 

3 ideeën om te toosten op de naderende zomer - #2 Buiten toasten 

 

Wacht u ook altijd op een zonnestraal zodat u een uitstapje buiten de stad kunt maken? Je hebt gelijk wijnliefhebber, houd het weer in de gaten en organiseer een leuk uitje naar het park of de bergen met je vrienden of waar je maar wilt. Er is echter één ding dat u niet mag vergeten in de koelkast te zetten: de Malvasia Pinot Grigio Puglia IGT die zo geurig en uitnodigend is dat uw momenten van ontspanning benijdenswaardig zullen smaken. Nog meer... als u besluit ervan te genieten met een Bruschetta di Verdure Gegrilde Groenten. Verzet je nu niet, bel je vrienden en ontkurk hem! ;)

3 ideeën om te proosten op de naderende zomer - #3 Het perfecte glas voor uw terraslunches 

We weten dat je bij mooi weer niet kunt wachten om je terras thuis in te wijden... En als je er geen hebt, geen paniek, je kunt hem binnen ontkurken en je toch vermaken! Ga dus voor deze Luminante Susumaniello Puglia IGT, ideaal bij aardse voorgerechten, hoofdgerechten met vlees en rijpe kazen. Als je geen ideeën hebt en het menu nog niet hebt bedacht, regelen wij het voor je... Proost en geniet van een mooi bord Orecchiette Pugliesi met broccoli en chilipepers. Wat denk je ervan? Na een lange dag wordt het een blast.... 

Hoe dan ook, wat uw keuze ook is, met onze etiketten wordt het zeker een goede!

Wat nu? Je denkt al aan de volgende te organiseren avond, hè? De ideeën zijn er: je moet ze alleen nog in praktijk brengen ;) Je hoeft alleen maar een kijkje te nemen op de website om de juiste glazen te vinden en goed te proosten op het naderende seizoen! Je hebt het verdiend! ;)



 

Bekijk de inhoud
Zoek in het blog