3 must-have wijnen voor uw kerst

De feestdagen staan voor de deur en vandaag raden we de wijnen aan die absoluut niet mogen ontbreken op uw tafel tijdens de feestdagen.

3 must-have wijnen voor uw kerst

Datum van publicatie: 04/12/2020

Nu is het kerst eetfestijn dichtbij. En u, hebt u al besloten wat het menu zal zijn voor het diner van dit jaar? Zoals altijd bezorgen we u onze wijnen en in de berichten van vandaag adviseren wij u de flessen om lunches en diners werkelijk onvergetelijk te maken. Hier zijn de 3 labels waar u niet zonder kunt.

U zult een Chardonnay nooit kunnen weigeren

Deze wijn is de bekendste en meest gedronken over de hele wereld: met een reden, toch? We kozen hem precies om deze reden: welk voorgerecht of eerste gang met vis u ook in gedachten hebt, combineer deze wijn ermee en uw feest wordt een succes. Het is een wijn om op dit moment te ontkurken en past ook perfect bij wit vlees. Hij heeft een uitstekende drinkbaarheid en is perfect voor elk moment van de dag. Wat wilt u nog meer? Gewoon weer een andere fles!

Wat is een feest zonder 900 Gran Giordano Spumante Brut

Het sleutelwoord voor elke zichzelf respecterende feest is: oneindige bubbels die stromen! Deze mousserende wijn is de must-have op uw feest. Hij is afkomstig van witte druiven die bijzonder geschikt zijn voor mousserende wijnen en wordt gevinifieerd met de Charmat-methode: de tweede gisting geeft een ongelooflijke elegantie aan aroma's. Het is een wijn met een grote drinkbaarheid en veelzijdigheid: combineer hem met voorgerechten, vis voorgerechten of zelfs desserts. Sla uw voorraad in, want de eerste fles is zo op, zonder het te beseffen.

Barolo of Barbaresco?

Gemakkelijk: Nebbiolo Langhe Doc. Een samenspel aan sensaties die zelfs de meest veeleisende wijnliefhebber tevreden kunnen stellen. Het is een wijn die de voorkeur geeft aan meer substantiële combinaties, vooral zeer smakelijke tweede gangen van vlees zoals: gestoofd en geroosterd. Een erg dik label, hij is niet bang voor het verstrijken van de tijd: is in staat om te evolueren en alle kenmerken van zijn persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen: vol, warm, rond en volhardend. Profiteer nu want volgend jaar smaakt hij nog beter!