7 wijnen om op de zomer te proosten

De beste wijnen om de zomer te verwelkomen met een frisse en aromatische smaak. Dit zijn onze 7 favoriete wijnen. Zullen we wedden dat deze wijnen ook jouw hart veroveren?

7 wijnen om op de zomer te proosten

Datum van publicatie: 28/06/2017

De zon schijnt volop en de temperaturen zijn hoog: De zomer is opnieuw begonnen! Heb je al besloten wat te doen om het meest opwindende seizoen van het jaar te verwelkomen? We raden je aan te ontspannen, te ontspannen en te ontspannen ... en te ontspannen, wanneer het mogelijk is. Wellicht met een goed glas wijn samen met je beste vrienden!

Jij kiest de beste gelegenheid, wij adviseren je de beste wijnetiketten. Hier zijn ze!

Zomer 2017: 7 wijnen perfect voor de zomer!

Rosato Puglia 2016

Giordano Wijnen Rosato Puglia IGT 2016

Drink een roséwijn: niet om een trend te volgen. Drink roséwijn omdat het goed is, anders dan gebruikelijk is, een frisse smaak heeft en perfect past bij vele gerechten die je in de zomer kunt eten. Probeer onze Rosato Puglia met een klassieke Napolitaanse pizza: de geur en smaak van deze uitstekende roséwijn uit Apulië, uitstekende vertegenwoordiger van ons wijnetiketten uit de kelder van Torricella, biedt een evenwichtige en harmonische combinatie. Perfect voor een zorgeloze zomer's avonds met vrienden. Het trefwoord is: eenvoudig en cool!

Chardonnay Salento IGT 2016 Biologisch

Giordano Wijnen Chardonnay Salento 2016 IGT Biologisch

Probeer eens te zeggen Chardonnay: alleen al het geluid van dit woord is genoeg om je glas te heffen! Een van de meest populaire wijnrassen in de wereld, perfect aangepast aan het Italiaanse klimaat: een elegante witte wijn, licht, maar niet te veel, overtuigend met een nasmaak van perzik en gele appel. Perfect met een verse carpaccio, uitstekend bij wit vlees en aromatische kruiden.

Prosecco DOC 2016

Giordano Wijnen Prosecco DOC 2016

Een aperitiefdrankje is geen aperitiefdrankje zonder bubbels: ziehier! Onze Prosecco heeft een verfijnd perlage, lang aanhoudend. Hints van tropisch fruit begeleiden het bouquet. Probeer het eens bij een garnalencocktail: niet alleen een goede begeleider, maar een verrijking van je smaakpapillen. De Prosecco DOC 2016 is een unieke wijn: zal een hoofdrol spelen bij het proosten, met deze Prosecco kan het feest beginnen!

Garganega Pinot Grigio Veneto IGT 2016

Giordano Wijnen Garganega Pinot Grigio Veneto IGT 2016

Prosecco, Prosecco en Prosecco: Veneto is onlosmakelijk verbonden met dit prachtig wijnetiket. Er is echter ook nog iets anders: bijvoorbeeld deze witte elegante wijn, stijlvol. De Garganega Pinot Grigio Veneto IGT 2016 overtuigt al bij de eerste slok, dankzij de perfecte balans. Deze Pinot is, niet alleen, zeer geschikt bij vis en wit vlees, maar ook als opfrisser een kostbare ontdekking.

Fiori Chiari Toscana IGT Bianco

Giordano Wijnen Fiori Chiari Toscana IGT Bianco

Een soepele en elegante witte wijn, jong en aangenaam. Toscane biedt een enorme rijkdom! Een prachtig gebied, rijk aan enogastronomische ervaringen klaar om zelfs de meest veeleisende fijnproevers te veroveren. In de zomer wordt deze Toscaanse witte wijn graag gedronken: probeer deze wijn samen met Parmaham en meloen, snijd ze, indien gewenst, in blokjes. Elke keer als je dit klassieke zomer gerecht proeft, voelt dit alsof het de eerste keer is.

Vermentino 2016 Terre Siciliane IGT

Giordano Wijnen Vermentino Terre Siciliane IGT 2016

Bij het proeven van deze wijn komen tonen van tropisch fruit met wit vlees en geurige essentie van salie en kokos vrij. De Vermentino 2016 Terre Siciliane IGT verbergt niet zijn afkomst. Het is een verleidelijke wijn, net zoals Sicilië. Verwent met elegante aromatische tonen en een zeer rijke smaak. Probeer hem eens met Sushi: echt lekker!

Eventus Bianco

Giordano Wijnen Eventus Bianco

Eventus Bianco: de ervaring van onze wijnmakers en het constante werk van onze gepassioneerde enologen hebben deze unieke wijn gecreëerd. De fles is een echte blikvanger. Hij heeft een wijnetiket dat eruitziet als een kunstwerk. Hij heeft een elegant bouquet van bloemen en een zeer frisse smaak met hints van vers fruit. Probeer hem eens met een lichte verse kaas samen met lekkere sauzen zoals de Cugnà van Piemonte: het zal je versteld doen staan!

Bekijk de inhoud
Zoek in het blog