De favoriete wijnen van Daniela en Federica.

Wilt u erachter komen van welke wijnen de hartslag van onze Daniela en Federica sneller gaan kloppen? Hier zijn een paar aanwijzingen: de ene is een rode legende, de andere een pittige rosť.

Datum van publicatie: 01/03/2017

De beste manier om ons bedrijf te presenteren is door de woorden van degenen die er werken. Wij hebben besloten om stem te geven aan belangrijke mensen die elke dag met toewijding en passie een bijdrage leveren aan ons succes. Daniela en Federica. Een uitzonderlijke blik op onze wijnen!

De wijn van Daniela

Per Daniela Ť il Chianti

"Geen twijfel, mijn favoriete wijn is Chianti! Ik heb deze wijn gekozen, omdat deze een ongeëvenaarde kwaliteit heeft, perfect voor elke gelegenheid. Of het nu een eenvoudig aperitief, een licht voorgerecht, een eerste of tweede gerecht, voor mij is hij de wijn die elke pasta maaltijd uitstekend begeleid: met een fles Chianti op tafel maakt u de juiste keus.

Ik heb voornamelijk Chianti gekozen, omdat voor mij wijn geschreven wordt met de hoofdletter "W", rood, warm en omhullend is, een volle smaak heeft en stevig is. Net als hij! "

De wijn van Federica

Un fresco Rosato Puglia per Federica

"Rosato Puglia! Ik heb deze gekozen, omdat het een zomerwijn is, koel en zorgeloos, die doet denken aan de levendigheid van de streek waar ik geboren ben, Apulië. Het drinken voelt alsof je geniet van een zeevruchten diner op het strand, een wandeling in de natuur maakt of een barbecue met vrienden hebt. De perfecte match? Voor mij zal deze eerste smaak altijd bijblijven: typische frisella met tomaten uit Apulië, een mix van traditie, frisheid en eenvoud.

Wijn is voor mij evocatie, een combinatie van sensaties, de euforie van een lunch, een diner, of beter, alles wat we eten. Deze wijn laat de harten smelten, verlicht spanning, creëert momenten die altijd absoluut gedeeld moeten worden. "