De perfecte wijnen voor een Valentijnsdag vol verleiding

Wat zijn de beste wijnen om te ontkurken voor de viering van een sensuele en verleidelijke Valentijnsdag: wij hebben er 7 gekozen. Wat is jouw favoriet?

De perfecte wijnen voor een Valentijnsdag vol verleiding

Datum van publicatie: 02/02/2017

Het is niet alleen de plek die er een speciale avond van maakt... De omgeving is belangrijk, maar wat er op de voorgrond gebeurt trekt de aandacht. Als er geen harmonie is, en geen chemie, dan wordt alles alleen maar een illusie. Wat te doen om uw Valentijnsdag speciaal te maken? Ten eerste, beleef het met de juiste persoon. Kies dan een droomsetting om het te vieren. Tot slot, geef jezelf de beste wijnen die de passie voeden.

7 wijnen om met passie Valentijnsdag te beleven

1.Pinot Rosé Spumante

Pinot Rosť, vino e seduzione

Verfijnde en aanhoudende bubbels, bijzondere kleur, levendige geest: de Pinot Rosé is nooit misplaatst, maar altijd in het middelpunt van het feest. Toost met een Pinot Rosé als je een fris en boeiend aperitief wilt: de verleiding begint met zijn onweerstaanbare aroma's!

2.Brunella Rosé

Brunella Rosť, vino e seduzione

Een wijnliefhebber houdt niet op bij de klassieke wijnen: het plezier in het ontdekken van wat nieuws spoort aan tot een nieuwe uitdaging. En dan, net als in de liefde, waagt hij zijn kans! Hij heeft gelijkwaardige nuances als de Pinot Rosé, maar de ervaring is uniek. De Brunella Rosé wint op het eerste gezicht door zijn kleur met ongewone reflecties, en vervolgens trakteert deze het gehemelte met een levendige smaak van veel fruitige en geurige pracht. Laat u betoveren door een unieke wijn, beleef een Valentijnsdag in het roze!

3.Asti Spumante

Asti Spumante, vino e seduzione

Wereldwijd spreekt de Asti Spumante de taal van de meest exclusieve feesten. Een fles Asti Spumante wordt niet ontkurkt: maar wordt bevrijd! Zijn zingende subtiele ziel van blikken, glimlachen en wederzijdse aandacht, terwijl de vingers de basis van de kelk vasthouden. De delicate Asti roept de zoetheid van Muscaat-wijn op, en intrigeerd zelfs nog meer door zijn sprankelende karakter.

4.Cortese

Cortese, vino e seduzione

De charme van een delicate witte wijn en rijk aan geuren: Cortese is de perfecte wijn om een verfijnde en elegante Valentijnsdag mee door te brengen. Het heeft al de kracht van onze landelijke gebieden, een energieke karakter, een uitnodigende schoonheid gekoesterd door kostbare reflecties. Hij kan het geheime wapen zijn die de rationaliteit laat varen en zich overgeeft aan de bedwelmende gevoelens hofmakerij...

5.Dolcetto

Dolcetto, vino e seduzione

Alba houdt van hem, en Dolcetto houdt van Alba, welke aan elke fles een kern van eerlijke smaak en uitdaging verleend. Serveer in een glas en heb deze lief door de gevoelens die hij oproept: Dolcetto is harmonie, perfecte balans van lichaam en structuur, omhullende warmte. Laat je inspireren door de meest intieme nuances van de Dolcetto, en laat de chemie groeien: vergeet het dagelijks leven, en vier een buitengewone Valentijnsdag.

6. Chianti DOCG

Chianti, vino e seduzione

Wanneer je bij de hoofdgerechten van een diner aankomt en de smaken bepalend zijn en het plezier van lekker eten centraal staat, is het tijd om plaats te maken voor een kampioen. Een Chianti, een oprecht en gepassioneerd eerbetoon van onze enologen aan één van de meest representatieve Italiaanse wijnen ter wereld, een krachtige en volle wijn die de harten verwarmt en hen langs paden van passie begeleidt.

7.Fragolino

Fragolino, vino e seduzione

Niet een eenvoudige wijn, maar een heerlijke nectar die het delicate zoete aardbeiensap meesterlijk combineert met het sprankelende karakter van een aangename jonge wijn. Begeleidt een fruitdesert met een glas Fragolino: een zachte streling en een onweerstaanbaar ontwaken van de zintuigen.