Dolce Natale
6 HEERLIJKE SPECIALITEITEN
Dit wordt een heerlijk zoete kerst: met deze 6 speciaal voor de zoetekauw geselecteerde lekkernijen zal er bij jouw snacks nooit dat zoete vleugje ontbreken!

Ambachtelijke Savooie Koekjes
Deze heerlijke handgemaakte koekjes zijn het resultaat van een vakkundig mengsel van eenvoudige ingrediënten zoals eieren, bloem, suiker en honing. Ze zijn eenvoudig, licht en zo zacht dat ze smelten in je mond. Ze zijn ideaal als ontbijt of als tussendoortje en kunnen op elk moment van de dag worden gegeten. Voor zoetekauwen raden we aan om deze heerlijke koekjes in een dampende kop zabaglione te dopen.
Ingrediënten: tarwebloem, eieren, suiker, wilde bloemenhoning, emulgatoren (E420, E1520, E471), conserveermiddel (E200). Kan bevatten: soja, melk, mosterd en noten.

Sinaasappelschillen met chocolade
Geurige sinaasappelschillen gedoopt in bittere chocolade. Perfect voor het toevoegen van een vleugje zoetheid aan uw dag en om uw gasten te verrassen!
INGREDIËNTEN intern: orange-peel (45%), suiker, glucose-fructosestroop, zuurteregelaar: E330 citroenzuur.
INGREDIËNTEN dekking: pure chocolade cacao minimaal 53,8% (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: soja lecithine, vanilline).
Het kan sporen bevatten van granen, eieren, melk, pinda's en noten.
OPSLAG: Opslaan in een koele en droge plaats.

Pralines met 'Grappa di Barolo'
Deze fijne, heerlijke chocolade pralines met een unieke en onmiskenbare smaak, worden door het mengen van chocolade en 'Grappa di Barolo' bereid: een echte onweerstaanbare verleiding, zelfs met de koffie.
INGREDIËNTEN: pure chocolade (suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgator: soja lecithine), Grappa uit Barolo (8%), suiker, volle melkpoeder, ethyl alcohol, dextrose, fructose, plantaardig vet (palmolie), cacaopoeder. Het kan sporen van granen met gluten, hazelnoten, amandelen, walnoten, pinda's, cashewnoten, melk en eieren bevatten.
OPSLAG: opslaan in een koele, droge plaats.

Witte en zwarte truffels
Zacht snoepgoed, gewaardeerd voor het uitstekende chocoladedeeg in combinatie met geroosterde en gebakken hazelnoten, die door hun onregelmatige vorm de heerlijke truffels herinneren. Een genot voor het hele gezin.
INGREDIËNTEN: zwarte truffel: suiker, hazelnoten (min. 30%) pure chocolade (suiker, cacaomassa, cacaoboter, aroma's. Emulgator: sojalecithine) cacaopoeder, aroma's. Witte truffel: suiker, hazelnoten (min. 30%), witte chocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: sojalecithine, aroma's), aroma's. Het kan sporen bevatten van: granen met gluten, hazelnoten, amandelen, walnoten, pinda's, cashewnoten, melk, eieren.
BEWAARWIJZE: koel en droog bewaren.

Gianduiotti
Deze heerlijke chocolaatjes zijn een typisch Piemontese specialiteit. Hun vorm is geïnspireerd op de hoed van de Turijnse masker Gianduja. De onmiskenbare mix die hen componeert, zacht en delicaat, vol geurige hazelnoten, wordt gewaardeerd over de hele wereld vanwege zijn unieke smaak die elk moment van de dag verheft.
Ingrediënten: Suiker, hazelnoten (25%), cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: soja lecithine, smaakstoffen. Het kan sporen bevatten van granen, eieren, pinda's, noten.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

Maïskoekjes
Deze handgemaakte koekjes zijn bereid met eenvoudige en natuurlijke ingrediënten: maïsmeel uit de streek Langa, suiker, tarwemeel en eieren. Heerlijk bij een kopje thee of koffie en ideaal als snack voor kinderen.
Ingrediënten: tarwebloem, plantaardig vet (sojaolie en / of gehydrogeneerde zonnebloem en palm olie, water, emulgator: E471, zout, aroma's, zuurteregelaar: E330), maïsmeel, suiker, eieren, glucose fructose stroop, rijsmiddelen (ammonium bicarbonaat, E450i, E500ii, tarwezetmeel), zout, aroma's. Kan sporen van amandelen, hazelnoten, pistachenoten, cashewnoten, melk bevatten. Het bevat gluten.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.