Kortingen op de baan - Rosé

12 wijnen + 4 specialiteiten

Als uw kleur rosé is, nou, dan vindt u hier 12 heerlijk frisse flessen samen met 4 specialiteiten die geweldig zijn!

Totale prijs van de wijnen in dit pakket: 79,57  €. 24,91% korting: eindprijs 59,75€. Totale prijs van het eten in dit pakket: 20,95 €. 75% korting: eindprijs 5.24€

64 ,99
-35%

€ 100,52

GRATIS VERZENDING

DORALUNA - Vino rosato frizzante

Spranekelende rosé wijn

De Doraluna rosato is een frisse en geurende rosé, verbluffend door zijn aromatische compleetheid en aangenaam florale sensaties. Een niet voor de hand liggende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een andere wijn tijdens een aperitief, de perfecte combinatie bij succesvolle aperitieven.

Alcohol
Alcohol
11% vol
Temperatuur
Temperatuur
8°-10 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Lichtroze van kleur, speelt hij met het licht en tekent dikke arabesken die mooi paars worden. Zeer geurige in de neus, schoon, aangenaam in zijn brede volharding. De hints van violet zijn stevig en breed, terwijl de fruit echo's nauwelijks worden waargenomen en het bouquet een fluweelzachte zachtheid verstrekken. Hij heeft een volle smaak, goed uitgebalanceerd. Het sprankelende karakter geeft de Doraluna een rosé karakter en een luchtige vrolijkheid.

Formaat: 0.75 l
x2

MERLOT ROSATO PUGLIA IGT

Droge rosé wijn
2023

Hoewel oorspronkelijk afkomstig uit Frankrijk, is Merlot een van de meest voorkomende zwarte druivensoorten ter wereld, in staat om verschillende kenmerken en sensaties tot uitdrukking te brengen volgens de productiegebieden. In Apulië heeft hij vruchtbare grond gevonden om zijn sappige en zachte kant vrij te geven, waardoor hij een rode met karakter is, die veel plezier geeft.

 

Alcohol
Alcohol
12% vol
Temperatuur
Temperatuur
10°-12 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

De neus doet onmiddellijk denken aan klein rood fruit, vooral framboos en aardbei. De slok is vol en bevredigend, met een perfect uitgebalanceerde frisheid en zachtheid. In de mond is hij rijk en persistent, kenmerken die hem bijzonder veelzijdig maken bij combinaties.

 

Formaat: 0.75 l
x3

Rosato Primitivo Puglia IGT

2023

Een elegant en verfrissend rosé uit de regio Apulië. Rosé verkregen uit Apulische wijngaarden: hij pakt je en onthult geuren en voorstellingen van een land met een sterke wijn roeping en heeft een smaak met een sensueel en omhullend karakter. De sensorische analist Luca Maroni schrijft aan onze Primitivo Rose' Puglia IGT 94 punten toe: een resultaat waarmee deze wijn tussen de beste Italiaanse wijnen van het jaar behoort.

Alcohol
Alcohol
12,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
10°-12 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Hij heeft een zachtroze kleur en een fris, fruitig, bloemig bouquet met een vleugje perzik. De smaak is soepel, vol en elegant, met ondertonen van tropische vruchten.

Formaat: 0.75 l
x3

"Raggiante" Rosato

DRY ROSÉWIJN

Verkregen uit rode bessen, geteeld in de zonnige oevers van de Middellandse Zee. Het perfecte weer, mild en winderig dat voor een optimale rijping heeft gezorgd: zorgvuldige selectie van de beste tijden om te oogsten en vinificatie, voor een zorgeloze en overtuigende wijn aan uw wijnkelder toe te voegen, protagonist op elke tafel dankzij een verleidelijk en gepassioneerd karakter.

Alcohol
Alcohol
11,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
10°-12 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Lichtroze van kleur, heeft intrigerende ton sur ton reflecties en een lichte en delicate uitstraling. Wanneer u deze wijn proeft, geeft deze zachte en elegante sensaties en is duidelijk merkbaar in balans. Het behoudt de fruitachtige aroma's die kenmerkend zijn voor de druiven, en combineert een uitgesproken elegantie met een zachtheid en gemak van drinken die u een onvergetelijke afdronk bezorgen

Formaat: 0.75 l
x2

"Loris" Vino Rosato

DRY ROSÉWIJN

Opgedragen aan iedereen die met een schuin oog naar een wijn kijkt die niet rood is, en aan degenen die iets anders dan een witte wijn willen. Mijn antwoord is de Loris Vino Rosé. Omdat hij het u al duidelijk vertelt door zijn kleur die niet een zondige is, gedicteerd door verveling. Het is een wijn die vele, vele suggesties samenbrengt: lucht die vol is van zomergeuren, bloemen en een aangename avondbries die uw haar en gedachten in de war brengt. Er zijn geen valse voorwendselen, geen leugens, noch evenmin beloften die alleen maar losse woorden blijken te zijn. Giet hem in een glas en luister naar het verhaal dat hij vertelt. Eén voor één zal hij elke weerstand ongedaan maken. Het zal de wijn zijn die u bij elk aperitief zult ontkurken!

Alcohol
Alcohol
11,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
8°-10 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Belangrijke, diepe en zuivere kleur. Levendige reflecties en sprankelende nerven die de wijnstof met uitnodigende verlichtende hints chromatisch beschilderen. De geur is alomvattend, een bijna ongrijpbaar geurprofiel met talrijke suggesties die hij oproept. Kortom, Loris Vino Rosé is een bloementuin op de grens tussen de lente en zomer, met verleidelijke hints van fruit en delicate bloemige penseelstreken. De proeverij maakt alle beloften waar: aangenaam, fris, sensueel en uitgebalanceerd.

Formaat: 0.75 l
x2

Pesto uit Ligurië met extra vergine olijfolie en basilicum

Verse basilicumblaadjes met pijnboompitten, knoflook, extra vergine olijfolie en Parmezaanse kaas worden langzaam en krachtig tot een smeuïge crème gemengd. Met name geschikt voor het aanmaken van verschillende pasta's, maar ook voor het verfijnen van andere sausen.

Formaat: 130.00 g
x1

Balsamico Azijn uit Modena i.g.p.

De meest bekend en gewaardeerde azijn, bereid met wijnazijn, kruidenmengsel en geconcentreerde en gekookte most.

Organoleptische eigenschappen

Deze populaire en hoogwaardige azijn, uit de streek Emilia Romagna, wordt van oudsher gewonnen uit geconcentreerd en uitgekookt most. De donkerbruine kleur en de karakteristieke smaak ontstaan door het rijpingsproces in eikenhouten vaten. Er zijn maar een paar druppels nodig om vlees, vis, omeletten en groenten een bijzondere smaak te geven. Probeer deze azijn ook eens op Parmezaanse kaas en aardbeien.

Formaat: 0.25 l

Ingrediënten: wijnazijn, geconcentreerde druivenmost, karamel als kleurstof E150d. Het bevat Sulfieten.

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

x1

Spaghetti van 100% Italiaanse griesmeel van harde tarwe

Zorgvuldig geselecteerde 100% Italiaanse griesmeel van harde tarwe en water zijn de eenvoudige ingrediënten die worden gebruikt om deze spaghetti te produceren. Het resultaat is een pasta van hoge kwaliteit, elastisch en vasthoudend met een onmiskenbaar aroma, kleur en smaak. Probeer ze slechts op smaak te brengen met een scheutje extra vergine olijfolie en een snuifje Parmigiano Reggiano en u zult beseffen dat eenvoud vaak de sleutel tot succes is.

 

Formaat: 300.00 g

Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe

x1

Frollini al Limoncello

Lekkere boterkoekjes, met echte Limoncello likeur en gekonfijte citroen. Uitstekend om aan uw gasten aan te bieden samen met een kopje thee of koffie, maar ook ideaal om elk moment van de dag aangenaam te maken.

Formaat: 200.00 g

INGREDIËNTEN: Tarwebloem, suiker, boter (melk), eieren, zonnebloemolie, gekonfijte citroen 2,5%, halfvolle melk, Limoncello likeur 0,5% (water, alcohol, suiker, citroenschil), rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, natriumdifosfaat), zout, natuurlijk citroenaroma. Kan sporen van noten en soja bevatten. 

OPSLAGWIJZE: Op een koele en droge plaats bewaren. 

x1