Kortingen en plein air - Witte
12 wijnen + 4 specialiteiten
Zin in een bord met gerijpte kazen? Misschien gaat uw voorkeur uit naar een visdiner of een delicate aperitief... Wat uw plannen voor vanavond ook zijn, hier vindt u alle perfecte labels.

"Raggiante" Bianco
Een zeer fijne en elegante witte wijn, het resultaat van verschillende "cuvées" geassembleerd in de Cantine Giordano. De naam komt van de bijzonder intense stralen van de zon in de Middellandse Zee gebieden waar de druiven worden geteeld.



Gouden kleur met heldere en scherpe reflexen; een olfactorische kampioen, frisse bouquet van bloemen, intens en fruitig, met hints van appel; harmonieus en zacht van smaak.
"Eventus" Bianco
Gekregen uit de beste witte druiven van de Middellandse Zee gebieden, in de meest geschikte wijngaarden geteeld, wordt het gevinifieerd met de onmiddelijk scheiding van de huiden van de must. De fermentatie wordt bij gecontroleerde temperatuur gedaan om zijn aroma en frisheid te behouden. De naam Eventus benadrukt de unieke en zeldzame kenmerken van dit wijn.



Gouden stro kleur met groenachtige hints, een elegant en bloemig bouquet, die aan exotische vruchten en groene appel doet denken. Een prachtig, pure bouquet. Dit is een van de meest geurige witte wijnen van onze productie. Een zachte en evenwichtige smaak met hints van gele appel, peer en grapefruit.
"Collection" Bianco Castelli Romani DOC
Een bekende benaming, Castelli Romani Giordano is een DOC die de catalogus verrijkt en het aanbod van de beste Italiaanse wijnproductie uitbreidt. Malvasia en Trebbiano vormen het hart van deze delicate en aromatische wijn, perfect om aperitieven en delicate gerechten te begeleiden. Castelli Romani DOC is een perfect witte wijn om elke dag op tafel te hebben, want hij weet de veelzijdige eigenschappen van een speciale persoonlijkheid het beste tot uitdrukking te brengen, zelfs bij de belangrijkste gelegenheden.



De Castelli Romani DOC bekleed het glas met een mooie strogele kleur, met aders die oscilleren tussen helder goud en warm brons. In de neus biedt hij een olfactorisch getint profiel met fruitige tonen, en vooral hints van vers fruit. De aromatische persistentie maakt de proeverij bevredigend en de smaak is zacht en droog.
Bianco Garda DOC
De elegantie van de wijnen van het meer is onmiskenbaar, en u vindt het allemaal terug in deze witte wijn vol reflecties en facetten. Zo helder als de dageraad van het Gardameer, met de karakteristieke tonen van witte bloemen en een subtiel maar altijd aanwezig zilt karakter dat onmiddellijk uitnodigt tot nog een slokje. Zijn volharding verrast, zijn persoonlijkheid overtuigt, zijn territoriale geest vertelt oude verhalen in een moderne taal. Een witte wijn voor liefhebbers van kleuren, en vooral van kleine nuances.



Chardonnay Italia
Deze wijn wordt gemaakt uit het edele druivenras Chardonnay.



Hij is krachtig, helder strogeel van kleur. Het bouquet heeft ondertonen van exotisch fruit en perziken. Zijn smaak is harmonieus, fruitig, elegant en aanhoudend, met nuances van perzik en appel.
Vermentino Terre Siciliane IGT
Vermentino Terre Siciliane is een geurige witte wijn, die de aromas van de Middellandse Zee op uw tafel brengt.



Stro geel van kleur met duidelijke gouden tinten, geurig bouquet met noten van salie, perzik, kokosnoot en appel. Hij heeft delicate hints van witte bloemen en tropisch fruit. Rijk en evenwichtig van smaak met noten van witte perzik. Een elegante en harmonieuze wijn met een persistente en aromatische afdronk.

Balsamico Azijn uit Modena i.g.p.
De meest bekend en gewaardeerde azijn, bereid met wijnazijn, kruidenmengsel en geconcentreerde en gekookte most.
Deze populaire en hoogwaardige azijn, uit de streek Emilia Romagna, wordt van oudsher gewonnen uit geconcentreerd en uitgekookt most. De donkerbruine kleur en de karakteristieke smaak ontstaan door het rijpingsproces in eikenhouten vaten. Er zijn maar een paar druppels nodig om vlees, vis, omeletten en groenten een bijzondere smaak te geven. Probeer deze azijn ook eens op Parmezaanse kaas en aardbeien.
Ingrediënten: wijnazijn, geconcentreerde druivenmost, karamel als kleurstof E150d. Het bevat Sulfieten.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

Spaghetti van 100% Italiaanse griesmeel van harde tarwe
Zorgvuldig geselecteerde 100% Italiaanse griesmeel van harde tarwe en water zijn de eenvoudige ingrediënten die worden gebruikt om deze spaghetti te produceren. Het resultaat is een pasta van hoge kwaliteit, elastisch en vasthoudend met een onmiskenbaar aroma, kleur en smaak. Probeer ze slechts op smaak te brengen met een scheutje extra vergine olijfolie en een snuifje Parmigiano Reggiano en u zult beseffen dat eenvoud vaak de sleutel tot succes is.
Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe

Frollini al Limoncello
Lekkere boterkoekjes, met echte Limoncello likeur en gekonfijte citroen. Uitstekend om aan uw gasten aan te bieden samen met een kopje thee of koffie, maar ook ideaal om elk moment van de dag aangenaam te maken.
INGREDIËNTEN: Tarwebloem, suiker, boter (melk), eieren, zonnebloemolie, gekonfijte citroen 2,5%, halfvolle melk, Limoncello likeur 0,5% (water, alcohol, suiker, citroenschil), rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, natriumdifosfaat), zout, natuurlijk citroenaroma. Kan sporen van noten en soja bevatten.
OPSLAGWIJZE: Op een koele en droge plaats bewaren.

Sugo di pomodoro e basilico
Een klassieke saus, lekker en licht, gemaakt met rijpe tomaten en verse geurige basilicum. Alleen of met een scheutje extra vierge olijfolie is de perfecte aanvulling voor elk soort pasta, is het ook uitstekend met gekookt of gegrilde vlees.
INGREDIËNTEN: 73% tomatenpulp, tomatenconcentraat 10%, olijfolie, gehakte ui, knoflook, zout, gehakte basilicum 1%, suiker, gistextract.
OPSLAGCONDITIES: Opslaan in een koele, droge plaats. Na het openen in de koelkast bewaren.