Sangiovese Primitivo Puglia IGT Collection

Droge rode wijn

2019

De sterkte van de Primitivo Puglia  ontmoet  de elegantie van  de Sangiovese: Sangiovese Primitivo Puglia IGT is een rode van zeldzame finesse, in Torricella gevinifieerd door ons gepassioneerd team van enologen. Gekenmerkt door een subtiele, veelzijdige en rijke smaak , het is een wijn die beïnvloed is door twee wijnstokken met een groot potentieel. Niet alleen dat: het microklimaat dat ze krachtig ziet groeien, is de ideale habitat om persoonlijkheid en harmonie te ontwikkelen, gecombineerd in de fles om intense momenten van plezier te geven aan de meest veeleisende wijnliefhebbers (Wine Lovers).

Alcohol
Alcohol
12,5%
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Organoleptische eigenschappen

Op het eerste zicht is een elegante robijnrode, intense en diepe kleur merkbaar. Betovert met bloemige wijnaroma’s. De aandacht wordt getrokken door hints van driekleurig viool, specifieke tonen van de vers geoogste rijpe druiven. In de mond een volle wijn van grote textuur, met een precies territoriaal karakter en tegelijkertijd fijn en harmonieus. Een goede zuurgraad en een goede structuur maken het aangenaam voor het gehemelte, geïnspireerd en overtuigend bij elke suggestie die vakkundig oproepen wordt.

5 ,28
€ 8,80
-40%
1 Fles   (cod. 8895)
€ 7,04/lt.
Gastronomische Combinaties

Sangiovese Primitivo Puglia IGT Collection is een perfecte wijn voor elke maaltijd: dankzij de veelzijdigheid kunt u combinaties bestuderen die variëren van voorgerechten tot hoofdgerechten. Uitstekend met gevulde paprika's, smakelijk met aromatische soepen, verheerlijkt en benadrukt de pittige smaken van “Pollo alla Diavola” (Duivelskip).

Apulië Collectie
12 flessen
59 ,90
(cod. 91223)
Selezione Sommelier
18 flessen
79 ,90
(cod. 49610)
Selezione in Rosso
18 wijnen
85 ,90
(cod. 49608)