Innovatie

Vernieuwing, onze ambitie

INNOVATIE

De kwaliteit van de wijn komt vooral voort uit het werk in de wijngaard en de selectie van de druif, maar het is in de delicate fase van het vinificatieproces waar de organoleptische  eigenschappen en de kwaliteiten van de wijn vervolgens worden bepaald door de rijping in vaten of flessen die de smaak afgegeven bij het proeven in het glas.

Om deze reden heeft Giordano zwaar geïnvesteerd in de doorlopende technologische upgrading en opleiding van zijn agronomen en oenologen.

De hele cyclus, van het plukken van de druiven tot de pers, van fermentatie tot aan de  vinificatie, gebeurt met de nieuwste apparatuur en onder zorgvuldige en doorlopende  controle van een team van gespecialiseerde oenologen en wijnmakers.

Voor Ferdinand en Gianni Giordano is TOTALE KWALITEIT een uitgelezen bedrijfsnorm en dankzij de inspanningen van al het personeel tevens een REALITEIT.

Het kwaliteitscertificaat  ISO 9001 is een belangrijk merk dat ervoor zorgt dat het bedrijf Giordano haar productie en afzet van wijnen en delicatessen voert in overeenstemming met de norm die haar klanten en consumenten beschermt.

Dit label certificeert en zorgt ervoor dat Giordano in de productie en de verkoop van wijnen en delicatessen met haar bedrijsfvoering naar de maximale "kwaliteit" en het grootste voordeel van de klant en consument van Giordano producten werkt.