4 verhalen over passie en goedheid: de Winemaker's Choice Giordano wijnen

Elke wijn heeft zijn eigen verhaal. Vandaag presenteren we onze Winemaker's Choice, exclusieve wijnen ondertekend door degenen die dagelijks voor de details zorgen. Ontdek ze samen met ons

4 verhalen over passie en goedheid: de Winemaker's Choice Giordano wijnen

Datum van publicatie: 01/04/2019

In onze wijnkelder ademt u een lucht vol van beloftes. Onze Wine Makers weten het goed, verliefd op wijn als een oprechte liefhebber. Er zijn niet alleen denominaties, er is niet alleen traditie. Er is een grote wens om altijd een nieuw assortiment aan te bieden, altijd interessant en persoonlijk. Dit is de reden waarom de Winemaker's Choice lijn geboren werd, een reeks exclusieve labels die de handtekening dragen van degenen die wijn elke dag beleven.

4 unieke labels, 4 verhalen van passie en goedheid die slechts wachten om gedeeld te worden

Winemaker's Choice, wijnen met passie

 

Andrea Vino Rosso

De Andrea Vino Rosso is een verhaal gekenmerkt door delicate tijden. Hij heeft karakter, maar is nooit te onstuimig. Hij verleent kleine smaakontdekkingen, proeverij na proeverij, en verleent uiteindelijk aangename impressies van chocolade en vanille. De verfijning bepaalt het karakter, suggereert nuances en aangename echo's van emoties. Het is een wijn die de kenmerken van het fruit behoudt, fascinerend en duidelijk.

 

Andrea Vino Rosso Etichetta Nera

Het Andrea Vino Rosso "Zwart etiket" is de bakermat van dromen die tijdens de nachten van verfijning gebruikt worden, tussen de kronkelige rondingen van de bakstenen gewelven en het zachte en sensuele profiel van de vaten. Er ontstaat een vleugje melancholie bij de eerste slok die snel oplost door een rijk en fascinerend bouquet. De tannines, belangrijk en goed gepolijst, die u inspireren en verleidend een complete smaak verstrekken, harmonieus. Het is een lied, deze rode wijn, een lied dat rijm na rijm weet te vertellen wat we zijn, wat onze volk droomt, wat onze meest overweldigende toosten prikkelen.

 

Loris Vino Bianco

Er zijn echo's van het lachen in de Loris Vino Bianco, een herinnering aan het aperitief in het weekend met oude vrienden. Het wijnglas bevat wervelende, evocatieve, ongrijpbare verhalen in gouden tinten. De frisse zuurgraad verleent de laatste aangename sensaties. Deze wijn is niet een slaapmutsje, maar de gangmaker op uw feest. Een verhulde witte wijn die het moreel hoog houdt, en waar nodig magie toevoegt. Om te proberen!

 

Loris Vino Rosato

Een verhaal, dat van Loris Vino Rosato, dat getuigt van het aantal vooroordelen die bestaan ten aanzien van rosé wijnen. En die zijn er. Omdat ze ervan worden beschuldigd geen persoonlijkheid te hebben, een middenweg te zijn zonder enige betekenis. Dit is niet het geval. En de eerste slok is genoeg om u van gedachten te doen veranderen. Want als u gaandeweg dichter bij zijn hart komt, vindt u hem levendig, rijk en veelzijdig. En wanneer hij delicate, aangename en uitnodigende gerechten vergezelt, doet hij dat met zo'n delicaat plezier, met een evenwichtige beheersing, en keert de glimlach terug, zelfs op de meest intense dagen.