5 goede redenen om met Kerstmis een wijn cadeau te geven

De keuze van kerstcadeaus kan verraderlijk zijn. Hoe lukt het u om de harten van de ontvangers te bereiken? Door de juiste wijn te kiezen. Hierna volgt hoe u het moet doen.

5 goede redenen om met Kerstmis een wijn cadeau te geven

Datum van publicatie: 03/12/2018

Naarmate Kerstmis nadert en het tellen van de geschenken toeneemt, lijkt het altijd dat we veel meer tijd ter beschikking hebben dan in werkelijkheid het geval is. En vaak beginnen we pas op het allerlaatste moment met het zoeken naar het perfecte kerstgeschenk, dat we niet op tijd kunnen vinden. Een goede manier om verspilde tijd en energie te vermijden is om iets vroeger met zoeken te beginnen. Een andere waterdichte methode? Geef een wijnfles cadeau! Hier zijn 5 redenen om met Kerstmis een wijn cadeau te geven.

5 goede redenen om met Kerstmis een wijnfles cadeau te geven

1 - Wijn is uniseks

Il vino Ť un regalo di Natale che piace a tutti, Ť unisex

Een wijn kan het perfecte cadeau voor Kerstmis zijn, omdat het voor iedereen geschikt is. De passie voor wijn hebben veel mensen gemeen, en het is niet zo moeilijk een fles te kiezen om degenen die hem ontvangen, gelukkig te maken. Zet in op een klassieker zoals een Chianti, een rode die over het algemeen iedereen goed smaakt, of verras met een sprankelende Rosé Extra Dry Millesimato.

2 - U kunt wijnen voor alle budgetten vinden

Il vino Ť il regalo di Natale perfetto perchť ci sono bottiglie per tutte le tasche

Niet alle geschenken zijn gelijk, omdat we niet met iedereen dezelfde innige band hebben. Ook in dit geval komt de wijn u tegemoet, omdat u flessen kunt vinden met een reeks uiteenlopende prijzen. Op zoek naar ideeën en suggesties voor wijnen om uit te kiezen? Bekijk het gedeelte Promoties van onze website: u vindt de wijnen die momenteel afgeprijsd zijn en de productkaarten kunnen u helpen beslissen in welke flessen u wilt investeren.

3 - Het is niet een van die geschenken die blijven liggen om stof te vangen (consumptie, vreugde)

Il vino come regalo di Natale Ť perfetto perchť sottintende

Niemand zal het leuk vinden om een fles wijn (vol) op de keukenplank te hebben, als een soort prullaria. Wijn is een mooi cadeau omdat het u doet nadenken over het moment waarop u de fles gaat ontkurken en delen, laat het de sfeer van het dinerfeest bepalen waar het geserveerd wordt. Kortom, een geschenk dat het plezier van delen en proeven samenbrengt.

4 - Met een bubbel maakt u de juiste keus

Regalare un vino a Natale, per non sbagliare scegli una Bollicina

Bent u bang de verkeerde fles te kiezen omdat u de ontvanger van uw cadeau niet goed genoeg kent? Kies een bubbel als u op safe wilt spelen. Bubbels behoren tot de meest geliefde en gewaardeerde Italiaanse wijnen ter wereld, zijn constant aanwezig op de feesttafel en een ideale basis voor heerlijke cocktails. Dus om op safe te spelen, is er maar één keuze: bubbels!

5 - Recyclen is geen misdaad

Il vino Ť un ottimo regalo di Natale... anche se riciclato!

U kunt voorzichtig zijn, u kunt keihard werken, u kunt de mensen aan wie u uw wijn cadeau geeft grondig bestuderen. Toch is er altijd de mogelijkheid dat om de een of andere reden uw wijn niet degene is die ze prefereren. Nogmaals, dit is alleen een schijnbaar probleem. Wijn is een geweldig cadeau, zelfs als het gerecycled wordt. De door u gekozen wijnfles zal misschien niet worden geconsumeerd door de persoon aan wie u hem cadeau gegeven hebt, maar hij zal zeker op een andere gedekte tafel eindigen, klaar om te pronken en de smaak van nieuwe gepassioneerde liefhebbers te overwinnen!