Waar online wijn kopen: Kerstmis komt eraan!

Black Friday en Cyber Monday luiden het kerstgeschenk seizoen in: bent u klaar om de beste aanbiedingen te krijgen en emoties cadeau te geven voor deze Kerstmis? Hier leest u hoe u kunt profiteren van de beste aanbiedingen.

Waar online wijn kopen: Kerstmis komt eraan!

Datum van publicatie: 23/11/2017

Online wijn kopen is niet langer een taboe: niet alleen omdat veel mensen het nu doen, maar ook (en vooral) omdat Black Friday eerst en Cyber Monday daarna de aanbiedingen echt onweerstaanbaar maken. Als u over kerstcadeaus aan het denken bent en dit jaar u wil richten op een uitzonderlijk product zoals de Italiaanse wijn, is er geen betere kans om flessen wijn te kopen en uw vrienden, gepassioneerd door wijn, geweldige kwaliteitsproducten tegen lage aantrekkelijke prijzen te garanderen.

Ontdek hoe (en waar) u de beste online wijninkopen doet voor een geweldige Kerstmis!

Kerstmis komt eraan: tips voor het online kopen van wijnen en gelukkig leven

1 - Kies wie produceert

Quando compri vino online... sceglilo dai produttori

Online wijn vinden is heel eenvoudig: er zijn veel wijnhandelaren die een uiteenlopend assortiment aan wijnetiketten aanbieden, vaak representatief voor het hele panorama van Italiaanse wijnen. Laat u in de keuze leiden door degenen die wijn produceren, behalve die het verkopen. Ze zullen een meer uitgesproken gevoeligheid hebben en meer controle uitvoeren op de producten die verkocht worden. Daarnaast zullen ze ook in staat zijn om bekwame en geïnformeerde ondersteuning te bieden, niet alleen op hun eigen etiketten, maar ook op de hele wijnwereld.

2 - Laat u niet alleen door de prijs leiden
Compra vino online... ma non solo per gli sconti!

Een goed aanbod is zeker gekoppeld aan een goede prijs: maar een goede prijs betekent niet altijd een goed aanbod! Denk goed na over wat u kiest om te kopen: kent u die wijn al? Hebt u iemand horen praten over die wijnkelder? Wijn is een ervaring, niet alleen een goed om te consumeren: dat het een complete ervaring is, dus! Doorzoek de sitetips van de wijnhandelaar, informatie, verhalen. Ontdek meer informatie over wijn en producten. Beleef de aankoop als een kans om uw wijnkennis te vergroten!

3 - Vertrouwen

Compra vino online... da chi merita la tua fiducia!

We hebben allemaal een vertrouwde wijnhandelaar, of het nu een kleine wijnkelder, een vinotheek of een online wijnhandelaar is: vertrouwen hebben in wie wijn verkoopt, is van cruciaal belang. En niet alleen voor de wijn! Hoe kunt u de beste sites vinden? Vertrouw op traditie, geschiedenis, kwaliteit van de aangeboden diensten. Vertrouw op rijkelijke aanbiedingen, de duidelijkheid en de mensen die kwaliteitsproducten op hun site verkopen en suggestieve foto's. Vertrouw op de mensen die de wijn produceren: zij zijn de enigen die u kunnen helpen bij het maken van gelukkige keuzes!

4 - Verscheidenheid

Compra vino online... se l'offerta Ť vasta!

Degenen die rijke assortimenten voorstellen, bieden over het algemeen meer promoties en kortingen... en niet alleen tijdens de Black Friday en Cyber ​​Monday! Dit komt omdat het doorgaans meer gestructureerde bedrijven zijn. Niet alleen dat, als u alle wijnen in dezelfde winkel kunt kiezen, kunt u uw verzendkosten verlagen en uw zendingen optimaliseren.

5 - Is er een manier om dit allemaal op één site te krijgen?

Compra vino online... da Giordano Vini!

Ja, dat is er. Kies een sinds kort opnieuw ingerichte site met een breed scala aan wijnetiketten en compleet assortiment voor elke gelegenheid. Kies wie al meer dan 100 jaar wijn produceert. Kies wie de wijn kent omdat hij ervan houdt. Kies wie wijnoogst na wijnoogst het vertrouwen van miljoenen klanten in Italië en Europa heeft verdiend.

Als u online wijn wilt kopen, kies dan voor Giordano Wijnen. We zijn klaar om indruk op u te maken: Black Friday en Cyber ​​Monday zijn de perfecte gelegenheid om erachter te komen!

Photo credit: by flyone on Visual hunt / CC BY-SA

Bekijk de inhoud
Zoek in het blog