Black Friday en Cyber Monday gids: hoe koopt u de juiste wijn op het juiste moment!

Bedolven onder de talloze aanbiedingen van Black Friday en Cyber Monday loopt iedereen het risico de beste kortingen mis te lopen. Maakt u geen zorgen: met onze gids heeft u de beste wijn aanbiedingen altijd onder controle!

Black Friday en Cyber Monday gids: hoe koopt u de juiste wijn op het juiste moment!

Datum van publicatie: 19/11/2018

Niet alleen Black Friday en Cyber Monday: de kortingen volgen elkaar de hele week zonder onderbreking op, met elke dag verschillende en interessante aanbiedingen. Laten we de waarheid zeggen: we zullen overweldigd worden door een zee aan promoties, die elk interessanter zullen zijn dan degene die eraan voorafging. Techniek, kleding, muziek en, last but not least, wijn, het object van passie voor velen. Wilt u profiteren van het voordeel van deze week en weet u niet hoe u tussen de talloze voorstellen die we zullen krijgen, moet navigeren? Eenvoudig: volg een eenvoudige en tegelijkertijd zeer gezaghebbende gids. Bijvoorbeeld... de onze!

Black Friday en Cyber ​​Monday: een gids om op het juiste moment de juiste wijn te kiezen

Don’t panic

Don't Panic: con la Black Week Giordano ci sarŗ tempo per approfittare di ogni offerta

Wie stil staat is verloren, maar wie te snel rent... ook! De Black Week is net begonnen, er zullen elke dag kortingen zijn die niet gemist mogen worden. Kijk om u heen, maak aantekeningen, bepaal welke wijnen voor u interessant zijn. En wat dat betreft...

Budget

Fissa un budget per la black week Giordano... e preparati a metterlo da parte

Stel een uitgavenbudget vast en probeer onder het door u vastgestelde bedrag te blijven. Het is misschien niet zo eenvoudig als het lijkt: de verleidingen tijdens Black Friday en Cyber ​​Monday zullen gigantisch zijn. Overschrijden is beter... in feite, in sommige gevallen is overschrijden van het oorspronkelijke budget de beste manier om geld te besparen!

Kies een partner

Trova un complice per non perdere nemmeno un'offerta durante il Black Friday Giordano

Afleiding, dagelijks leven, verplichtingen en onoplettendheid kunnen veel geld kosten: vooral wanneer de prijzen voor een beperkte periode laag en voordelig zijn. Hoe kunt u dit probleem overwinnen? Kies een partner! Vier ogen zijn beter dan twee, en nadat u een lijst met interesses hebt opgesteld, deelt u met hem (of haar) de taak om de aanbiedingen te controleren.

Zet de radar aan

Attiva il Radar: newsletter, social e sito sono lž per fornirti info su tutte le offerte!

Sommige hulpmiddelen kunnen erg handig zijn om snel informatie te ontvangen. Schrijf u in bijvoorbeeld op de nieuwsbrief van uw favoriete site. Laten we aannemen dat u optimaal van het voordeel wilt profiteren van uw favoriete wijnen. Hoe doet u dat? Eenvoudig inschrijven op de giordanovini.it website en dat is het. Een andere succesvolle strategie: volg de Facebook, Instagram, of Twitter Giordano pagina's om constante updates te ontvangen en bijgewerkte suggesties in realtime te ontdekken. Niet alleen dat: via sociale media zult u een rechtstreekse verbinding met ons hebben en kunt u informatie, verduidelijkingen of verdere informatie over wijnen en specialiteiten van uw interesse vragen.

Wacht niet in de wachtrij om wachtrijen te voorkomen

Evita le code in negozio con lo Shopping Online

Overduidelijk, is het niet? Het vereist geen spreuken, bezweringen of goddelijke interventies; kies ervoor om online te winkelen en wachtrijen zullen tot het verre verleden behoren! Ontspannen shoppen, afgestemd op uw tijden en voorkeuren, in totale veiligheid en... comfortabel! Niemand zal met het feit moeite hebben dat u vanaf uw bankstel inkopen doet, integendeel.

Geef toe aan de opdracht voor de kerstman die zich in u bevindt

Sfrutta il Black Friday per i tuoi regali di Natale

Kortademig van de kerstcadeaus? Voel u beter door een reeks onweerstaanbare kortingen, klinkende aanbiedingen en een groot gemak. Als u een lijst met geschenken hebt om te doen, wordt het nog leuker! Kies uw favoriete wijnen voor uzelf of voor de mensen die uw leven speciaal maken en bespaar: bekijk de categorie Geschenkideeën of de artikelen in Promotie. U zult het zien, goed drinken is veel goedkoper dan u denkt!

Stel u voor hoe rijk uw wijnkelder zal zijn

Immagina come sarŗ la tua Cantina!

Als wijn uw passie is, stel u eens het genoegen voor om naar beneden te gaan (zelfs gewoon figuurlijk!) tussen de wijnflessen waaruit uw collectie bestaat om die fles te kiezen die u wilt serveren. Stel u eens voor met welke trots u uw oenologische schat zou kunnen tonen, en met welk plezier u tijdens feestelijke gelegenheden uw toost zou kunnen delen, zich terdege bewust van het feit dat de gekozen wijn u niet zal bedriegen! Black Friday en Cyber ​​Monday zijn ook nuttige gelegenheden om uw passies in een nieuw licht te plaatsen, een deel van het budget daaraan wijden dat juist bestemd is voor het shoppen.

Maak u geen zorgen over de Black Friday aanbiedingen...

Un Black Friday tutto da bere con Giordano Vini

Er is ook nog Cyber Monday! Op onze site vindt u daarna nog een hele week absolute voordeeltjes. Profiteer van de aanbiedingen, laat u niet te veel afschrikken en beperk uzelf niet tot slechts één aankoop. Als u binnen het budget blijft, verdeel dan het beschikbare geld tussen meerdere aankopen, om u te beschermen tegen eventuele teleurstellingen, als u te veel uitstelt... om met lege handen achter te blijven door een uitverkocht product of een niet meer geldige promotie!

...en vergeet de Cyber Monday niet!

Cyber Monday Giiordano

Zie het vorige punt. Heeft de wijn van vandaag u overtuigd? Doe een eerste aankoop: maar vergeet niet dat Cyber Monday nog steeds enkele verrassingen voor u in petto heeft! Wanneer u degene vertrouwt die wijn produceert, zoals wij, weet u heel goed dat alle producten een uitstekende kwaliteit zullen hebben; vanaf dit punt nemen persoonlijke smaak, noodzaak en duizend andere factoren het over.