Ontdek de nieuwe website van Giordano Wijnen!

Giordano Wijnen: nieuwe website, de passie is hetzelfde als altijd. Een korte rondleiding door onze website, een tipje van de sluier optillen over het nieuwe online uiterlijk van uw favoriete wijnkelder!

Ontdek de nieuwe website van Giordano Wijnen!

Datum van publicatie: 01/08/2017

Onze nieuwe website is online: het grafisch design is nieuw, maar de passie is hetzelfde als altijd! Een snuifje meer elegantie, een gemakkelijke gebruikersvriendelijkheid en een aantal belangrijke vernieuwingen die zullen helpen om het navigeren nog leuker en aangenamer te maken. Hebt u zin om een kleine rondleiding door onze website te maken? Hier volgt een korte interactieve presentatie: u zult functies en kenmerken van giordanovini.it ontdekken, uw online wijnwinkel!

Registratie en vereenvoudigde inschrijving, geen minimum aankoop limiet, en een glanzende nieuwe uitstraling: de 3 belangrijkste kenmerken van uw referentiepunt als het gaat om het online kopen van wijn. We hopen dat u de verbeteringen op prijs stelt, zoals dat voor ons al geldt! Al meer dan een eeuw produceren wij de beste kwaliteit wijnen in onze kelders: maar vooral, al meer dan een eeuw zijn we echte wijnliefhebbers. Doe met ons mee, kom aan boord voor een reis om de beste Italiaanse wijnen te ontdekken. Blijf op de hoogte, bezoek regelmatig onze nieuwe website van Giordano Wijnen: op deze manier kunt u op de hoogte blijven van promoties, aanbiedingen, het laatste nieuws op onze blog, en nog veel meer.

En als u de website leuk en geweldig vindt, deel deze via sociale netwerken: sharing is caring!