Droomaanbiedingen - Selectie
12 wijnen + 4 specialiteiten
Dacht u aan een plank met belegen kazen? Misschien geeft u de voorkeur aan een lichte visgrill of een delicaat aperitief... Wat uw plannen voor vanavond ook zijn, hier vindt u 12 labels van rode, witte en rosé wijnen samen met 4 specialiteiten.
Totale prijs van de wijnen in dit pakket: 67.10€. 23.71% korting: eindprijs 51.19€
Totale prijs van het eten in dit pakket: 18.40€. 25% korting: eindprijs 13.80€
Eventus Rosso
Droge rode wijn, gemaakt van druiven die groeien in de beste wijngebieden van de drie grote wijnlanden: Spanje, Frankrijk en Italië.



Intense rode kleur met paarse tinten; sterke hints van rijp fruit, intense bramen en kersen noten, gekonfijt fruit en jam die zich vermengen tot een bouquet van kruiden en vanille. De smaak is vol, warm en allesomvattend, perfect gebalanceerd met de juiste hoeveelheid van zachte tannines. De afdronk is lang en fruitig.
Castelli Romani DOC Bianco Collection
Een bekende benaming, Castelli Romani Giordano is een DOC die de catalogus verrijkt en het aanbod van de beste Italiaanse wijnproductie uitbreidt. Malvasia en Trebbiano vormen het hart van deze delicate en aromatische wijn, perfect om aperitieven en delicate gerechten te begeleiden. Castelli Romani DOC is een perfect witte wijn om elke dag op tafel te hebben, want hij weet de veelzijdige eigenschappen van een speciale persoonlijkheid het beste tot uitdrukking te brengen, zelfs bij de belangrijkste gelegenheden.



De Castelli Romani DOC bekleed het glas met een mooie strogele kleur, met aders die oscilleren tussen helder goud en warm brons. In de neus biedt hij een olfactorisch getint profiel met fruitige tonen, en vooral hints van vers fruit. De aromatische persistentie maakt de proeverij bevredigend en de smaak is zacht en droog.
Montepulciano d'Abruzzo DOC "Collection"
Gemaakt van de Montepulciano druivensoort gekenmerkt door hun rijke, diep rode druiven.



Deze wijn verrast door zijn wijnachtige en intense bouquet, zijn robijnrode kleur en zijn veelzijdigheid.
Vei Cavour "Gouden Etiket"
Deze wijn is elegant en krachtig en dankt zijn naam aan de grote staatsman Cavour, gepassioneerd van de kostbare nectar van Bacchus, die in het Kasteel van Grinzane woonde, op korte afstand van de historische Giordano kelders. De rijping geeft een elegante en verfijnde karakter, als uitgedrukt door het 'Gouden Etiket'.



Granaat rode kleur, aanhoudend bouquet met sterke noten van vanille, volle en rijke smaak, harmonisch structuur.
DORALUNA - Vino rosato frizzante
De Doraluna rosato is een frisse en geurende rosé, verbluffend door zijn aromatische compleetheid en aangenaam florale sensaties. Een niet voor de hand liggende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een andere wijn tijdens een aperitief, de perfecte combinatie bij succesvolle aperitieven.



Lichtroze van kleur, speelt hij met het licht en tekent dikke arabesken die mooi paars worden. Zeer geurige in de neus, schoon, aangenaam in zijn brede volharding. De hints van violet zijn stevig en breed, terwijl de fruit echo's nauwelijks worden waargenomen en het bouquet een fluweelzachte zachtheid verstrekken. Hij heeft een volle smaak, goed uitgebalanceerd. Het sprankelende karakter geeft de Doraluna een rosé karakter en een luchtige vrolijkheid.
Rosso della Terra
Een uitmuntende rode wijn.



Robijnrode kleur met oranje vonken; intensief bouquet met braam en vanille. Harmonieus en goed gestructureerd, met aanhoudende afdronk.

Eier tajarin pasta
Deze fijne lintnoedels komen uit het hart van de Piemonte. Ze worden volgens traditioneel recept gemaakt van tarwemeel en eieren en hebben een grove en onregelmatige structuur. Serveer de tajarin met onze 'rustieke saus met eekhoorntjesbrood', de 'boerenragout' of de saus 'à l’Amatriciana'.
Ingrediënten: harde tarwe bloem, eieren 20%, water.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

Cantucci Toscani
De Cantucci Toscani IGP met amandelen zijn een zoet geschenk uit Toscane die aan het einde van de maaltijd worden geserveerd, samen met een likeurwijn, met ijs of koffie.
Deze heerlijke koekjes waren zo ver terug als de 1300 gewaardeerd, toen ze door monniken in hun abdijen en kloosters in de Toscaanse heuvels werden gemaakt, met behulp van meel, honing, suiker en de zoete vruchten van de amandelbomen die in hun omgeving groeiden.
Ingrediënten: tarwebloem type "0", suiker, amandelen 20%, eieren, eigeel, boter, volle melk, honing, kruiden, zout. Rijsmiddel: ammoniumbicarbonaat. Het kan sporen van soja, chocolade en andere gedroogd fruit bevatten.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

Boerenragout 'à la Bolognese'
Een typische bolognese vleesragout gemaakt van eersteklas rund- en varkensvlees, tomatenpuree, ui, wortel en bleekselderij. Past volgens de traditie bijzonder goed bij eierpasta en ravioli. Ook heerlijk bij polenta en gegratineerde pasta. 1 glas 180 g

Geroosterde Artisjokken
Verse artisjokken in stukjes gesneden en daarna licht geroosterd en gecombineerd met een mengsel van kruiden, vervolgens gekruid met olie, azijn en zout. Ideaal als voorgerecht of bijgerecht bij vlees- en visgerechten, en ook uitstekend op pizza.
INGREDIËNTEN: artisjokken 55%, zonnebloemolie, olijfolie, aromatische kruiden, azijn, zout, zuurteregelaar: citroenzuur, antioxidant: ascorbinezuur. Bevat sulfieten.
OPSLAGCONDITIES: Opslaan in een koele, droge plaats. Na het openen in koelkast bewaren en binnen een paar dagen gebruiken.