Schitterende kortingen - Rosé

12 wijnen

Breng smaak en elegantie in huis met deze promo: met 12 top rosés en 6 specialiteiten ontbreekt het aan niets om indruk te maken op uw gasten. Waar wacht u nog op?

59 ,99
-6%

€ 63,90

GRATIS VERZENDING

"Doraluna" Rosato

Spranekelende rosé wijn

De Doraluna rosato is een frisse en geurende rosé, verbluffend door zijn aromatische compleetheid en aangenaam florale sensaties. Een niet voor de hand liggende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een andere wijn tijdens een aperitief, de perfecte combinatie bij succesvolle aperitieven.

Alcohol
Alcohol
11% vol
Temperatuur
Temperatuur
8°-10 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Lichtroze van kleur, speelt hij met het licht en tekent dikke arabesken die mooi paars worden. Zeer geurige in de neus, schoon, aangenaam in zijn brede volharding. De hints van violet zijn stevig en breed, terwijl de fruit echo's nauwelijks worden waargenomen en het bouquet een fluweelzachte zachtheid verstrekken. Hij heeft een volle smaak, goed uitgebalanceerd. Het sprankelende karakter geeft de Doraluna een rosé karakter en een luchtige vrolijkheid.

Formaat: 0.75 l
x3

"Provobis" Rosé

Droge mousserende rosé wijn

Een frisse en sprankelende rosé wijn, verkregen uit geselecteerde rode druiven, geproduceerd d.m.v. een langzame en delicate gisting en meteen na de persing ontdaan van hun most schillen.

Alcohol
Alcohol
11% vol
Temperatuur
Temperatuur
10°-12 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Zacht roze van kleur, levendig en glanzend; aangenaam, langdurig en intens bouquet; harmonieuze en sprankelende smaak.

Formaat: 0.75 l
x3

"Esclusivo Etichetta Oro" Rosato Puglia IGT

DROGE ROSÉ WIJN
2022

De Esclusivo “Gouden etiket” Rosato Puglia IGT is een delicate rosé, fris en vol van expressieve aroma's. U ontvangt hem rechtstreeks uit onze wijnkelders van Torricella, in het hart van de Apulische wijntraditie. Het resultaat van zorgvuldige vinificatie, de Esclusivo “Gouden etiket” Rosato, weerspiegelt volledig ons idee van lokale wijnen: een sterk gekarakteriseerd product, een echte zintuiglijke reis om de meest authentieke Salento-suggesties te ontdekken. Een klein juweeltje, in staat om te verbazen: de beste bevestiging van een wijnbereiding die met deskundig handen met het hart gedaan is.

Alcohol
Alcohol
12% vol
Temperatuur
Temperatuur
8°-10 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Van een mooie lichtroze kleur, met zuivere gouden reflecties. Het bouquet is intens en volhardend: aangename hints van versgeperste druiven, amarena kersen, donzige structuur en hints van wilde viooltjesgeuren. In het gehemelte vertoont het een zachte en harmonieuze structuur, met opmerkelijke fruitige tinten en een lange en aangename bittere afdronk.

Formaat: 0.75 l

Nieuwsgierigheid

De indicatie IGT is een jonge benaming in termen van tijd (het werd geïntroduceerd vanaf 1992), maar het bevat een aantal specifieke territoriale kenmerken van wijnen met een geconsolideerde traditie. Traditie die, aan tafel, voortreffelijke smaken uit het verleden teruggeeft: heerlijk, uniek en boordevol suggesties. Net als in het geval van de Esclusivo “Gouden etiket” Rosato Puglia IGT. Een enologische erfgoed vrucht van ervaring en een constante zoektocht naar kwaliteit, van de wijngaard tot in het glas.

x2

"Raggiante" Rosato

Droge rosé

Verkregen uit rode bessen, geteeld in de zonnige oevers van de Middellandse Zee. Het perfecte weer, mild en winderig dat voor een optimale rijping heeft gezorgd: zorgvuldige selectie van de beste tijden om te oogsten en vinificatie, voor een zorgeloze en overtuigende wijn aan uw wijnkelder toe te voegen, protagonist op elke tafel dankzij een verleidelijk en gepassioneerd karakter.

Alcohol
Alcohol
11,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
10°-12 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Lichtroze van kleur, heeft intrigerende ton sur ton reflecties en een lichte en delicate uitstraling. Wanneer u deze wijn proeft, geeft deze zachte en elegante sensaties en is duidelijk merkbaar in balans. Het behoudt de fruitachtige aroma's die kenmerkend zijn voor de druiven, en combineert een uitgesproken elegantie met een zachtheid en gemak van drinken die u een onvergetelijke afdronk bezorgen

Formaat: 0.75 l
x2

"Loris" Vino Rosato

Droge rosé

Opgedragen aan iedereen die met een schuin oog naar een wijn kijkt die niet rood is, en aan degenen die iets anders dan een witte wijn willen. Mijn antwoord is de Loris Vino Rosé. Omdat hij het u al duidelijk vertelt door zijn kleur die niet een zondige is, gedicteerd door verveling. Het is een wijn die vele, vele suggesties samenbrengt: lucht die vol is van zomergeuren, bloemen en een aangename avondbries die uw haar en gedachten in de war brengt. Er zijn geen valse voorwendselen, geen leugens, noch evenmin beloften die alleen maar losse woorden blijken te zijn. Giet hem in een glas en luister naar het verhaal dat hij vertelt. Eén voor één zal hij elke weerstand ongedaan maken. Het zal de wijn zijn die u bij elk aperitief zult ontkurken!

Alcohol
Alcohol
11,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
8°-10 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Belangrijke, diepe en zuivere kleur. Levendige reflecties en sprankelende nerven die de wijnstof met uitnodigende verlichtende hints chromatisch beschilderen. De geur is alomvattend, een bijna ongrijpbaar geurprofiel met talrijke suggesties die hij oproept. Kortom, Loris Vino Rosé is een bloementuin op de grens tussen de lente en zomer, met verleidelijke hints van fruit en delicate bloemige penseelstreken. De proeverij maakt alle beloften waar: aangenaam, fris, sensueel en uitgebalanceerd.

Formaat: 0.75 l
x2