Smaakavontuur - Roséwijnen
15 wijnen + 4 specialiteiten

"Raggiante" Bianco
Een zeer fijne en elegante witte wijn, het resultaat van verschillende "cuvées" geassembleerd in de Cantine Giordano. De naam komt van de bijzonder intense stralen van de zon in de Middellandse Zee gebieden waar de druiven worden geteeld.



Gouden kleur met heldere en scherpe reflexen; een olfactorische kampioen, frisse bouquet van bloemen, intens en fruitig, met hints van appel; harmonieus en zacht van smaak.
"Raggiante" Rosato
Verkregen uit rode bessen, geteeld in de zonnige oevers van de Middellandse Zee. Het perfecte weer, mild en winderig dat voor een optimale rijping heeft gezorgd: zorgvuldige selectie van de beste tijden om te oogsten en vinificatie, voor een zorgeloze en overtuigende wijn aan uw wijnkelder toe te voegen, protagonist op elke tafel dankzij een verleidelijk en gepassioneerd karakter.



Lichtroze van kleur, heeft intrigerende ton sur ton reflecties en een lichte en delicate uitstraling. Wanneer u deze wijn proeft, geeft deze zachte en elegante sensaties en is duidelijk merkbaar in balans. Het behoudt de fruitachtige aroma's die kenmerkend zijn voor de druiven, en combineert een uitgesproken elegantie met een zachtheid en gemak van drinken die u een onvergetelijke afdronk bezorgen
"Dicasa" Bianco
DICASA VINO BIANCO is zeer evenwichtig en met een verrassende aromatische frisheid. Hij is geschikt voor alle momenten om te delen, hij kan met alledaagse maaltijden gecombineerd worden en vertegenwoordigt de Italiaanse stijl van samenzijn. De ideale wijn voor de gezelligste tafels!



Strogele kleur met gouden reflecties. In de neus zijn delicate bloemige hints merkbaar die u bij de eerste ademhaling veroveren. De smaak is fris en aangenaam aromatisch.
"Eventus" Bianco
Gekregen uit de beste witte druiven van de Middellandse Zee gebieden, in de meest geschikte wijngaarden geteeld, wordt het gevinifieerd met de onmiddelijk scheiding van de huiden van de must. De fermentatie wordt bij gecontroleerde temperatuur gedaan om zijn aroma en frisheid te behouden. De naam Eventus benadrukt de unieke en zeldzame kenmerken van dit wijn.



Gouden stro kleur met groenachtige hints, een elegant en bloemig bouquet, die aan exotische vruchten en groene appel doet denken. Een prachtig, pure bouquet. Dit is een van de meest geurige witte wijnen van onze productie. Een zachte en evenwichtige smaak met hints van gele appel, peer en grapefruit.
Rosato Primitivo Puglia IGT
Een elegant en verfrissend rosé uit de regio Apulië. Rosé verkregen uit Apulische wijngaarden: hij pakt je en onthult geuren en voorstellingen van een land met een sterke wijn roeping en heeft een smaak met een sensueel en omhullend karakter. De sensorische analist Luca Maroni schrijft aan onze Primitivo Rose' Puglia IGT 94 punten toe: een resultaat waarmee deze wijn tussen de beste Italiaanse wijnen van het jaar behoort.



Hij heeft een zachtroze kleur en een fris, fruitig, bloemig bouquet met een vleugje perzik. De smaak is soepel, vol en elegant, met ondertonen van tropische vruchten.

Fusilli Tricolore
Deze bonte pastamix combineert de smaak van rijpe tomaten met de geur van verse basilicum. Dit gerecht smaakt het best met wat olijfolie of Parmezaanse kaas.
Fusilli is een korte pasta met een karakteristieke twist vorm. Het is een geweldige pasta voor allerlei sauzen als gevolg van de slimme manier waarop zijn vorm "houdt" een heleboel saus. Onze Fusilli bestaat uit drie kleuren: groen van spinazie, rood van rode peper en effen gekleurde eenvoudig van de tarwe zelf. Geniet ervan met een vleugje extra vierge olijfolie en Parmezaanse kaas.
INGREDIËNTEN: griesmeel van harde tarwe, water, gedehydrateerde basilicum (2,5%), gedehydrateerde tomaat (1,5%).
OPSLAGWIJZE: Op een koele en droge plaats bewaren.
KOOKTIJD: 5/7 min.

Arrabiata saus
De mediterrane keuken komt het best tot zijn recht in de arrabbiata-saus. Een saus met een sterke, pikante smaak die uw gerechten de creativiteit en de smaak zal geven die typisch zijn voor de zuidelijke streken. Perfect voor het verrijken van spaghetti of penne, het is de ideale saus om elke soort pasta persoonlijkheid te geven.

Frollini al Cocco
Deze knapperige kokoskoekjes van kruimeldeeg zijn een ware lekkernij. Heerlijk bij een kopje koffie of thee. Als nagerecht passen deze koekjes perfect bij een glas Moscato Piemonte. 1 pak 200 g
INGREDIËNTEN: Tarwebloem type "0", suiker, zonnebloemolie, boter, gedroogde kokosnoot (9%), eieren, halfvolle melk, rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, dinatriumdifosfaat), aroma's, zout. Kan sporen van noten en soja bevatten.
OPSLAGWIJZE: Op een koele en droge plaats bewaren.

Bruschetta van gegrilde groenten
De stevigste en sappigste fruit worden geoogst op het hoogtepunt van het seizoen; gegrild, in plakken gesneden en gedoopt in een heerlijke saus gemaakt met olijfolie, kruiden en tuinkruiden. Ideaal als voorgerecht op geroosterd brood of, verwarmd, als bijgerecht bij vleesgerechten.
INGREDIËNTEN: zonnebloemolie, gegrilde rode paprika (15,3%), gegrilde gele paprika (15,3%), gegrilde aubergine (11,2%), water, basilicum, courgette (4,1%), dubbele geconcentreerd tomaat, witte wijnazijn, zout, extra vergine olijfolie, knoflook, ui, fructose, aardappelen, peterselie, peper, aroma, zuurteregelaar: citroenzuur. Bevat sulfieten.
OPSLAG: Opslaan in een koele, droge plaats. Na het openen bewaren in de koelkast voor een paar dagen.