We starten Kerst!
12 wijnen + 5 levensmiddelen
Een onweerstaanbare selectie wijnen voor elk moment, gecombineerd met heerlijke specialiteiten die écht het verschil maken. Smaken die verleiden, labels die scoren en een perfecte mix om de Feestdagen volop te beleven. Dé winnende combo voor jouw tafel, je borrel en al je gasten. Wacht niet te lang: deze toppers zijn zo weg!
"Raggiante" Rosato
Verkregen uit rode bessen, geteeld in de zonnige oevers van de Middellandse Zee. Het perfecte weer, mild en winderig dat voor een optimale rijping heeft gezorgd: zorgvuldige selectie van de beste tijden om te oogsten en vinificatie, voor een zorgeloze en overtuigende wijn aan uw wijnkelder toe te voegen, protagonist op elke tafel dankzij een verleidelijk en gepassioneerd karakter.
Lichtroze van kleur, heeft intrigerende ton sur ton reflecties en een lichte en delicate uitstraling. Wanneer u deze wijn proeft, geeft deze zachte en elegante sensaties en is duidelijk merkbaar in balans. Het behoudt de fruitachtige aroma's die kenmerkend zijn voor de druiven, en combineert een uitgesproken elegantie met een zachtheid en gemak van drinken die u een onvergetelijke afdronk bezorgen
"Raggiante" Rosso
Krachtige wijn, tegelijkertijd van zeldzame fijnheid. De naam herinnert aan de kracht van de Middellandse zon waardoor de perfecte rijpheid van de druiven ontstaat.
Dieprode kleur; bouquet met tonen van rijp fruit, bramen en violet; vol van smaak, soepel en evenwichtig, aanhoudend.
"Eventus" Bianco
Gekregen uit de beste witte druiven van de Middellandse Zee gebieden, in de meest geschikte wijngaarden geteeld, wordt het gevinifieerd met de onmiddelijk scheiding van de huiden van de must. De fermentatie wordt bij gecontroleerde temperatuur gedaan om zijn aroma en frisheid te behouden. De naam Eventus benadrukt de unieke en zeldzame kenmerken van dit wijn.
Gouden stro kleur met groenachtige hints, een elegant en bloemig bouquet, die aan exotische vruchten en groene appel doet denken. Een prachtig, pure bouquet. Dit is een van de meest geurige witte wijnen van onze productie. Een zachte en evenwichtige smaak met hints van gele appel, peer en grapefruit.
NERELLO MASCALESE ROSATO TERRE SICILIANE IGT
Hij presenteert zich met een onmiskenbaar bouquet van verse bloemen en klein rood fruit, gevolgd door een uitnodigende, sappige, zeer evenwichtige en aangenaam hartige afdronk met toetsen van zeekruiden.
"Andrea Etichetta Nera" Vino Rosso
Het teken van de tijd, zoet en bitter tegelijkertijd, definieert mijn Andrea Vino Rosso Zwart Etiket. Het is de echo van zijn dromen die de kelder vult, tussen de bakstenen gewelven en de bochtige rondingen van de wijntonnen. De sissende adem van de lucht die elk bezoek vergezelt om de consistentie en evolutie ervan te evalueren, lage stromingen die samen een wervelende wals van verwachtingen vormen. Een rode wijn die ongewone, meeslepende, onstuimige tonen weet uit te drukken. Een wijn die Mediterrane onstuimigheid afwisselt met melancholieke suspensies, altijd in evenwicht tussen dissonante emoties: past altijd bij belangrijke gelegenheden, altijd openhartig in zijn stilte in het hart van de wijnliefhebber.
Het Andrea Vino Rosso Zwart Etiket biedt een donkere en dichte kleur, ondoordringbaar voor het oog. Druiven schaduwen verschijnen in het glas en glijden snel weg. In de neus vertoont hij sporen van hout, specifieke verwijzingen naar de rijpingsperiode. Er zijn echo's van fruit op brandewijn, ver weg als fata morgana's en sensaties van chocolade en tabak. Ordent het bouquet in een geparfumeerde geur van specerijen, om de proeverij te begeleiden en markeert de fases van begin tot einde. Breed, rond, met soepele en belangrijke tannines, bij het proeven verleent hij een aanhoudende en sobere afdronk.
"Rosso della Terra"
Een uitmuntende rode wijn.
Robijnrode kleur met oranje vonken; intensief bouquet met braam en vanille. Harmonieus en goed gestructureerd, met aanhoudende afdronk.
Blanc de Blancs Millesimato
Mousserende wijn met een zachtfruitige bouquet en delicate bloemige noten.
De prachtige transparent gouden kleur, toont een fijne en aanhoudende perlage. Intense op de neus met aangename hints van citrus en acacia bloemen. Koel en droog in de mond, onderscheidt zich door de verfijnde en elegante karakter uitgedrukt in de finale sensaties.
"SELVATO" ROSSO TOSCANA IGT
Rode gerijpt in eiken vaten, bevat in zich suggesties van een land dat houdt van wijnen met karakter en dat beschikt over een lange traditie van uitmuntendheid. Luca Maroni, toonaangevende sensorisch analist, heeft aan onze Rosso Selvato Toscane een uitzonderlijke evaluatie toegekend in het jaarboek van de beste Italiaanse wijnen in 2017: wel degelijk 94 punten.
Heldere rode kleur met granaat tinten; intens bouquet met hints van rijp fruit, kruiden en vanille; warme en harmonische smaak, vol en aanhoudend, aangenaam zacht.
"Rinforzato" Primitivo Puglia IGT Appassimento
Een wijn met een weelderige structuur en een rijke, krachtige karakter. Elegant vanaf de aroma's, onthult hij in de mond al zijn kracht, met herinneringen aan rijp fruit, chocolade en zoete specerijen.
Cabernet Sauvignon Puglia IGT
Rode van internationaal niveau, de vrucht van een wijnstok van Franse oorsprong, heeft in Puglia de perfecte leefomgeving gevonden om zich op zijn best te uiten.
Dieprode kleur met paarse tinten; intens bouquet met tonen van viooltjes, peper en specerijen; goede concentratie, heeft zachte en fluweelachtige smaak met fruitige en bloemige geuren.
"Collection" Montepulciano d'Abruzzo DOC
Gemaakt van de Montepulciano druivensoort gekenmerkt door hun rijke, diep rode druiven.
Deze wijn verrast door zijn wijnachtige en intense bouquet, zijn robijnrode kleur en zijn veelzijdigheid.
Raggiante Rosso Biologico
Een veelzijdige wijn met een mooie helderrode kleur. Hij heeft een goede body, waardoor hij perfect past bij smakelijke voorgerechten en kazen.
In de neus zijn zuivere en fruitige aroma's waar te nemen, waaronder bosvruchten en zoethout opvallen. In de mond is hij omhullend, met zachte en perfect uitgebalanceerde tannines.
Cotechino al Barolo
Van de beste traditionele recepten een heerlijk geurende varkensworst bereid met Barolo wijn en kruiden. Om ervan te genieten op zijn best, beter erg warm bedienen, in dikke plakken gesneden en begeleid door klassieke linzen of aardappelpuree.
Ingrediënten: varkensvlees, zwoerd, varkensvlees vet, zout, Barolo wijn (1,5%), suiker, kruiden, natuurlijke aroma, antioxidant: ascorbinezuur, conserveermiddel: natriumnitriet. Glutenfrij. Bevat sulfieten.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.
WIJZE VAN VOORBEREIDING: Week de verzegelde envelop met de worst in een pan vol water, breng aan de kook en laat langzaam koken gedurende ongeveer 20 minuten. Snijd de zak en leg de plakjes worst op een eerder verwarmd bord. Serveren met linzen of met een zachte aardappelpuree. Ideaal dabij een rode wijn met body, zoals Nebbiolo, Barbera d'Asti of Ferdinando I °.
Eier tajarin pasta
Deze fijne lintnoedels komen uit het hart van de Piemonte. Ze worden volgens traditioneel recept gemaakt van tarwemeel en eieren en hebben een grove en onregelmatige structuur. Serveer de tajarin met onze 'rustieke saus met eekhoorntjesbrood', de 'boerenragout' of de saus 'à l’Amatriciana'.
Ingrediënten: harde tarwe bloem, eieren 20%, water.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.
Linzen
Een lekkere bijgerecht, perfect voor het bereiden van soepen en stoofschotels. Volgens de traditie worden ze geserveerd op de kersttafel voorbij zampone of cotechino, om veel geluk voor het nieuwe jaar te wensen.
Ingrediënten: Droge linzen.
Het kan sporen bevatten van: granen die gluten bevatten, soja, sesam, mosterd en lupine.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.
Truffelsaus (La Tartufata)
Deze unieke lekkernij wordt bereid met alleen de beste ingrediënten. Smeer truffelsaus op geroosterd brood of serveer het als voorgerecht. Voeg wat extra vergine olijfolie toe om deze saus te gebruiken als saus bij pastagerechten. Probeer de saus ook bij onze eiertajarin: een ongelooflijke smaaksensatie! 1 glas 140 g
INGREDIËNTEN: "Agaricus Bisporus" gekweekte champignons, olijfolie, paneermeel, zout, zwarte truffel "Tuber Aestivum Vitt" 1%, peterselie, gistextract, tarwezetmeel, knoflook, aroma, peper.
OPSLAGWIJZE: Op een koele, droge plaats bewaren.
Eenmaal geopend, enkele dagen in de koelkast bewaren.
Crema Gianduja
Gianduja room, een zonde van gulzigheid die moeilijk te weerstaan is! Uitstekend geschikt voor het vullen van zelfgebakken taarten, maar ook perfect om op brood te smeren om de batterijen bij het ontbijt weer op te laden. Gianduja Cream wordt gemaakt met een paar geselecteerde ingrediënten en bevat geen palmolie. Een smakelijk moment van genot om uzelf te verwennen, een heerlijke knuffel bij een slokje Moscato d'Asti DOCG en geurige Paste di meliga.
Gratis levering vanaf 69€