Traditionele Lunch

15 Flessen + 6 Delicatessen

Wijn met een gepassioneerd karakter die uw hart verwarmt, zelfs op de koudste dagen. U zult ook versteld staan van de 6 voedsel specialiteiten die zich in deze selectie bevinden.

69 ,99
-36%

€ 109,40

Totale prijs van de wijnen in dit pakket: 66.60€. 23.92% korting: eindprijs 50.67€
Totale prijs van het eten in dit pakket: 32.20€. 40% korting: eindprijs 19.32€

Andrea Vino Rosso

Droge Rode Wijn

Wijn is voor mij ook de stilte in de wijnkelder: voor deze Andrea Vino Rosso waren er momenten waarop alleen de echo van de stappen de ruimte tussen de wijnvaten vulden, alleen mijn adem was de muziek voor de rijping van onze wijnen. Het vergt passie. Als u houdt van wat u doet, is het natuurlijk dat het er is. Soms is het adembenemend, het laat u emoties ervaren met een overweldigende intensiteit. Ik heb persoonlijk de wijnstokken uitgekozen van deze variëteit, geïnspireerd door de sensaties van een snikhete zomer binnen en buiten de wijnkelder. Ik volgde de rijping stap voor stap, wijnproef na wijnproef. Toen ik me realiseerde dat de wijn klaar was om in de flessen te bottelen, voelde ik een vreemd gevoel van jaloezie, alsof ik te maken kreeg met een pijnlijke maar noodzakelijke onthechting. Op dat moment begreep ik dat hij klaar was, terwijl ik hem in het schemerige licht proefde. Wijn is emotie. De mijne? De mijne is een passie om te delen.

Andrea, Wine Maker Giordano

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Net als een spiegel in een sprookje, het rode van zijn kleurweergave structuur heeft paarse aders en reflecteert het licht, veranderende arabesken creërend, fascinerend. Rode vruchten, frambozen en kersen, ontstaan met een vol geurend en expressieve karakter: vergezellend vanille, afstandelijk en suggestief. In de mond is hij harmonieus en vol, volledig fluweel met een lang aanhoudende afdronk. Er blijven nog hints van chocolade en vanille achter, overduidelijk.

Formaat: 0.75 l

Wijnbereiding

Druiven en wijnstokken zijn mijn dagelijks leven. Ik zie ontkiemende planten, kiemende bloemen, groeiend fruit, rijping en het bereiken van het perfecte oogstmoment. De wijnoogst bepaalt alle operaties: mijn taak is om als ​​dirigent van het orkest er voor te zorgen dat elk aspect van een instrument de juiste noten moet spelen om de juiste harmonie te produceren. Elk variëteit heeft zijn eigen stem: zowel bij de benamingen als bij het kristalliseren van bepaalde tinten, een mengsel die toestaat om het eigen op te nemen, het vormgeven van een wijn met een ongewoon karakter, nieuw. Voor Andrea Vino Rosso koos ik de instrumenten die ik het meest geschikt achtte voor het orkestreren van de smaak die ik in gedachten had. Na een zorgvuldige selectie van de druiven, na de gisting, na de eerste rustpauze en de overgang in vaten heb ik een dialoog gevoerd met de wijnstokken in die mate dat ik dacht dat het beste was, om deze rode een snufje van mijn persoonlijkheid te geven. De rijping deed de rest, in de comfortabele omgeving van de Giordano wijnkelders. En daar groeide hij op en nam iets van mijzelf op tijdens onze stille dialogen.

Verdieping

De zoektocht naar iets nieuws is de basis voor constante persoonlijke groei. We hebben veel gesproken over deze regel, Winemaker's Choice. We werden gevraagd om uit de schaduw te komen, niet alleen om een gezicht te geven aan degenen die achter de schermen Giordano wijnen maken, maar ook om een persoonlijke interpretatie van de wijn aan te bieden volgens ieder van ons. Deze rode wil een beetje mijn visitekaartje zijn, een antwoord op de vraag hoe een wijn moet zijn om me te veroveren. Ik hoop dat ik uw hart kan bereiken, net zoals hij mijn hart heeft bereikt.

x3

DICASA VINO ROSSO ETICHETTA NERA

Droge Rode Wijn

Rosso DICASA Etichetta Nera is ideaal voor kleine en grote gelegenheden die u dagelijks wilt vieren: zoals een bereikt doel, een teruggevonden vriend, een wederzijdse vriendelijkheid. Deze wijn is bijzonder omdat hij het alledaagse leven en zijn overwinningen viert: een genot om altijd van te genieten. 

 

 

Alcohol
Alcohol
11,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Kleur: intens granaat. Bouquet: sterk aanwezigheid van rood fruit, met een lang aanhoudend aroma. Smaak: breed, rond, met een aanhoudende afdronk. Uitstekend geschikt voor meditatie. 

 

Formaat: 0.75 l
x3

Eventus Rosso

Droge rode wijn

Droge rode wijn, gemaakt van druiven die groeien in de beste wijngebieden van de drie grote wijnlanden: Spanje, Frankrijk en Italië.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Intense rode kleur met paarse tinten; sterke hints van rijp fruit, intense bramen en kersen noten, gekonfijt fruit en jam die zich vermengen tot een bouquet van kruiden en vanille. De smaak is vol, warm en allesomvattend, perfect gebalanceerd met de juiste hoeveelheid  van zachte tannines. De afdronk is lang en fruitig.

Formaat: 0.75 l
x3

Rosso della Terra

Gerijpte rode wijn

Een uitmuntende rode wijn.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Robijnrode kleur met oranje vonken; intensief bouquet met braam en vanille. Harmonieus en goed gestructureerd, met aanhoudende afdronk.

Formaat: 0.75 l
x3

Raggiante Rosso

Droge rode wijn

Krachtige wijn, tegelijkertijd van zeldzame fijnheid. De naam herinnert aan de kracht van de Middellandse zon waardoor de perfecte rijpheid van de druiven ontstaat.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Dieprode kleur; bouquet met tonen van rijp fruit, bramen en violet; vol van smaak, soepel en evenwichtig, aanhoudend.

Formaat: 0.75 l
x3

Paté van zwarte olijven

Deze paté wordt gemaakt van volledig gerijpte zwarte olijven. Een delicatesse die kan worden gebruikt op geroosterd brood, als pastasaus, bij vlees en groente.

Formaat: 180.00 g
x1

Eier tajarin pasta

Deze fijne lintnoedels komen uit het hart van de Piemonte. Ze worden volgens traditioneel recept gemaakt van tarwemeel en eieren en hebben een grove en onregelmatige structuur. Serveer de tajarin met onze 'rustieke saus met eekhoorntjesbrood', de 'boerenragout' of de saus 'à l’Amatriciana'.

Formaat: 250.00 g

Ingrediënten: harde tarwe bloem, eieren 20%, water.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

x1

Cantucci Toscani

De Cantucci Toscani IGP met amandelen zijn een zoet geschenk uit Toscane die aan het einde van de maaltijd worden geserveerd, samen met een likeurwijn, met ijs of koffie.

Organoleptische eigenschappen

Deze heerlijke koekjes waren zo ver terug als de 1300 gewaardeerd, toen ze door monniken in hun abdijen en kloosters in de Toscaanse heuvels werden gemaakt, met behulp van meel, honing, suiker en de zoete vruchten van de amandelbomen die in hun omgeving groeiden.

Formaat: 200.00 g

Ingrediënten: tarwebloem type "0", suiker, amandelen 20%, eieren, eigeel, boter, volle melk, honing, kruiden, zout. Rijsmiddel: ammoniumbicarbonaat. Het kan sporen van soja, chocolade en andere gedroogd fruit bevatten.

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

x1

Balsamico Azijn uit Modena i.g.p.

De meest bekend en gewaardeerde azijn, bereid met wijnazijn, kruidenmengsel en geconcentreerde en gekookte most.

Organoleptische eigenschappen

Deze populaire en hoogwaardige azijn, uit de streek Emilia Romagna, wordt van oudsher gewonnen uit geconcentreerd en uitgekookt most. De donkerbruine kleur en de karakteristieke smaak ontstaan door het rijpingsproces in eikenhouten vaten. Er zijn maar een paar druppels nodig om vlees, vis, omeletten en groenten een bijzondere smaak te geven. Probeer deze azijn ook eens op Parmezaanse kaas en aardbeien.

Formaat: 0.25 l

Ingrediënten: wijnazijn, geconcentreerde druivenmost, karamel als kleurstof E150d. Het bevat Sulfieten.

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

x1

Mediterrane Olijvensaus

Deze voortreffelijke saus wordt bereid met zongerijpte tomaten, zwarte olijven, kappertjes en geurige oregano. Ideaal met pasta maar ook heerlijk op geroosterd brood.

Formaat: 180.00 g

Ingrediënten: tomatenpulp (80,5%), olijfolie, olijven (5%), kappertjes (3%), ansjovis plakken 1,5% (ansjovis, zout), dubbele geconcentreerde tomatenpuree, zout, peterselie, knoflook, chili, peper, oregano.

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en binnen een paar dagen.

x1

Gedroogde tomaten met kappertjes

Voor dit product worden alleen de beste en lekkerste tomaten geselecteerd. Ze worden op traditionele wijze langzaam gedroogd in de warme zon. Vervolgens worden ze in olie met kappertjes gelegd. Zo ontstaat een heerlijk voorgerecht dat ook geschikt is als geraffineerd aperitief. Als ze in kleine stukjes worden gesneden, kunnen ze ook worden gebruikt voor het bereiden van pastagerechten

Formaat: 185.00 g
x1