Voorjaarskortingen

12 wijnen + 6 specialiteiten

Met 10 rode, witte en rosé wijnen, 6 specialiteiten en 2 prestigieuze labels is uw Italiaanse Pasen al aangebroken! U hoeft alleen nog maar uw geliefden te bellen en de tafel te dekken, dan kan het proosten beginnen!

Totale prijs van de wijnen in dit pakket: 76.90€. 24.01% korting: eindprijs 58.44€
Totale prijs van het eten in dit pakket: 33.10€. 50% korting: eindprijs 16.55€

74 ,99
-32%

€ 110,00

GRATIS VERZENDING

Blanc de Blancs Vino Spumante Millesimato

Mousserende wijn extra dry
2021

Mousserende wijn met een zachtfruitige bouquet en delicate bloemige noten.

Alcohol
Alcohol
12% vol
Temperatuur
Temperatuur
6°-8 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

De prachtige transparent gouden kleur, toont een fijne en aanhoudende perlage. Intense op de neus met aangename hints van citrus en acacia bloemen. Koel en droog in de mond, onderscheidt zich door de verfijnde en elegante karakter uitgedrukt in de finale sensaties.

Formaat: 0.75 l
x1

Primitivo di Manduria DOC

RODE WIJN
2020

Een rode wijn die niet bang is voor confrontaties, onbetwiste voorvechter van de mediterrane enologische wijnscène. Het is de symbolische wijn van de Cantina Giordano van Torricella, in Apulië. Geboren in wijngaarden beplant met jonge druivenplanten, ondergaat deze een periode van veroudering in eikenhouten vaten tot een volledig gerijpte wijn.

Alcohol
Alcohol
14% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Het heeft een volle donkerrode kleur met reflecties van granaat. Bezit uitnodigende aroma's van rijp fruit. Fluweelachtige smaak, en wordt gekenmerkt door een lang aanhoudende afdronk.

Formaat: 0.75 l
x1

Montepulciano d'Abruzzo DOC "Collection"

Droge rode wijn
2021

Gemaakt van de Montepulciano druivensoort gekenmerkt door hun rijke, diep rode druiven.

Alcohol
Alcohol
12,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Deze wijn verrast door zijn wijnachtige en intense bouquet, zijn robijnrode kleur en zijn veelzijdigheid.

Formaat: 0.75 l
x2

Esclusivo Etichetta Oro Rosato Puglia IGT

DROGE ROSÉ WIJN
2021

De Esclusivo “Gouden etiket” Rosato Puglia IGT is een delicate rosé, fris en vol van expressieve aroma's. U ontvangt hem rechtstreeks uit onze wijnkelders van Torricella, in het hart van de Apulische wijntraditie. Het resultaat van zorgvuldige vinificatie, de Esclusivo “Gouden etiket” Rosato, weerspiegelt volledig ons idee van lokale wijnen: een sterk gekarakteriseerd product, een echte zintuiglijke reis om de meest authentieke Salento-suggesties te ontdekken. Een klein juweeltje, in staat om te verbazen: de beste bevestiging van een wijnbereiding die met deskundig handen met het hart gedaan is.

Alcohol
Alcohol
12% vol
Temperatuur
Temperatuur
8°-10 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Van een mooie lichtroze kleur, met zuivere gouden reflecties. Het bouquet is intens en volhardend: aangename hints van versgeperste druiven, amarena kersen, donzige structuur en hints van wilde viooltjesgeuren. In het gehemelte vertoont het een zachte en harmonieuze structuur, met opmerkelijke fruitige tinten en een lange en aangename bittere afdronk.

Formaat: 0.75 l

Nieuwsgierigheid

De indicatie IGT is een jonge benaming in termen van tijd (het werd geïntroduceerd vanaf 1992), maar het bevat een aantal specifieke territoriale kenmerken van wijnen met een geconsolideerde traditie. Traditie die, aan tafel, voortreffelijke smaken uit het verleden teruggeeft: heerlijk, uniek en boordevol suggesties. Net als in het geval van de Esclusivo “Gouden etiket” Rosato Puglia IGT. Een enologische erfgoed vrucht van ervaring en een constante zoektocht naar kwaliteit, van de wijngaard tot in het glas.

x2

Pinot Grigio delle Venezie DOC

Droge witte wijn
2022

Een zeer aantrekkelijk wijn die uitsluitend uit Pinot Grigio druiven wordt geproduceerd, zeer gewaardeerd in Italië en in het buitenland.

Alcohol
Alcohol
12% vol
Temperatuur
Temperatuur
8°-10 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Strogeel; intens fruitig en bloemig bouquet met licht aromatische tonen en hints van fruit, vooral groene appel. De smaak is harmonieus en zacht met een nasmaak die doet denken aan amandelen.

Formaat: 0.75 l
x2

Rosso della Terra

Gerijpte rode wijn

Een uitmuntende rode wijn.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Robijnrode kleur met oranje vonken; intensief bouquet met braam en vanille. Harmonieus en goed gestructureerd, met aanhoudende afdronk.

Formaat: 0.75 l
x2

"Andrea Etichetta Nera" Vino Rosso

DRY RODE WIJN

Het teken van de tijd, zoet en bitter tegelijkertijd, definieert mijn Andrea Vino Rosso Zwart Etiket. Het is de echo van zijn dromen die de kelder vult, tussen de bakstenen gewelven en de bochtige rondingen van de wijntonnen. De sissende adem van de lucht die elk bezoek vergezelt om de consistentie en evolutie ervan te evalueren, lage stromingen die samen een wervelende wals van verwachtingen vormen. Een rode wijn die ongewone, meeslepende, onstuimige tonen weet uit te drukken. Een wijn die Mediterrane onstuimigheid afwisselt met melancholieke suspensies, altijd in evenwicht tussen dissonante emoties: past altijd bij belangrijke gelegenheden, altijd openhartig in zijn stilte in het hart van de wijnliefhebber.

Alcohol
Alcohol
13,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Het Andrea Vino Rosso Zwart Etiket biedt een donkere en dichte kleur, ondoordringbaar voor het oog. Druiven schaduwen verschijnen in het glas en glijden snel weg. In de neus vertoont hij sporen van hout, specifieke verwijzingen naar de rijpingsperiode. Er zijn echo's van fruit op brandewijn, ver weg als fata morgana's en sensaties van chocolade en tabak. Ordent het bouquet in een geparfumeerde geur van specerijen, om de proeverij te begeleiden en markeert de fases van begin tot einde. Breed, rond, met soepele en belangrijke tannines, bij het proeven verleent hij een aanhoudende en sobere afdronk.

Formaat: 0.75 l
x2

Sugo all'Amatriciana

Heerlijke saus met licht gebruind uien en de beste kwaliteit spek in een kruidige tomaten saus. De ideale begeleiding van alle sorten pasta.

Formaat: 180.00 g

INGREDIËNTEN: tomatenpulp (57%), gerookt spek 18% (varkensvleesbacon, zout, aroma's, specerijen, conserveringsmiddelen E250-E252, antioxidant E301), varkensvlees, witte wijn, zonnebloemolie, rund (3%), ui, zout, suiker, tarwezetmeel, knoflook, zuurteregelaar E 270, peper.

OPSLAGCONDITIES: Opslaan in een koude en droge plaats. Eenmaal geopend in de koelkast bewaren en binnen een paar dagen verbruiken.

x1

Balsamico Azijn uit Modena i.g.p.

De meest bekend en gewaardeerde azijn, bereid met wijnazijn, kruidenmengsel en geconcentreerde en gekookte most.

Organoleptische eigenschappen

Deze populaire en hoogwaardige azijn, uit de streek Emilia Romagna, wordt van oudsher gewonnen uit geconcentreerd en uitgekookt most. De donkerbruine kleur en de karakteristieke smaak ontstaan door het rijpingsproces in eikenhouten vaten. Er zijn maar een paar druppels nodig om vlees, vis, omeletten en groenten een bijzondere smaak te geven. Probeer deze azijn ook eens op Parmezaanse kaas en aardbeien.

Formaat: 0.25 l

Ingrediënten: wijnazijn, geconcentreerde druivenmost, karamel als kleurstof E150d. Het bevat Sulfieten.

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

x1

Gevulde pepers met ansjovis en kappertjes

Deze met ansjovis en kappertjes gevulde pepers, het resultaat van een zorgvuldige keuze van ingrediënten en een geduldige verwerking, zijn een gerecht dat rijk is aan landelijke fantasie.

Formaat: 280.00 g
x1

'Borettane'-uitjes in balsamico-azijn uit Modena i.g.p.

Deze knapperige uitjes worden geschild, gezouten en vervolgens in balsamico-azijn uit Modena gelegd. Serveer de uitjes warm als heerlijk bijgerecht bij hoofdgerechten of koud als voorgerecht of aperitief.

Formaat: 300.00 g

INGREDIËNTEN: Borettuien, water, balsamicoazijn van Modena I.G.P. (10%), suiker, zout, zuurteregelaar: citroenzuur, natuurlijk aroma. Het bevat sulfieten.

BEWAARSMETHODE: Op een koele en droge plaats bewaren. Na opening in de koelkast bewaren.

x1

Maccheroni 100% Italian durum wheat semolina

De meest typische van onze pastavormen, geproduceerd volgens de ambachtelijke traditie door uitsluitend gebruik te maken van Italiaanse griesmeel van harde tarwe. Deze macaroni's zijn in brons draadgetrokken om de pasta de typische ruwheid te geven waardoor hij elke smaak beter kan opnemen. Probeer ze met één van de Giordano sauzen, voeg een snuifje goede Parmigiano Reggiano toe en serveer een uitstekend voorgerecht aan tafel.

 

Formaat: 300.00 g

Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe.

OPSLAGWIJZE: Op een koele, droge plaats bewaren.

x1

Frollini al Limoncello

Lekkere boterkoekjes, met echte Limoncello likeur en gekonfijte citroen. Uitstekend om aan uw gasten aan te bieden samen met een kopje thee of koffie, maar ook ideaal om elk moment van de dag aangenaam te maken.

Formaat: 200.00 g

INGREDIËNTEN: Tarwebloem, suiker, boter (melk), eieren, zonnebloemolie, gekonfijte citroen 2,5%, halfvolle melk, Limoncello likeur 0,5% (water, alcohol, suiker, citroenschil), rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, natriumdifosfaat), zout, natuurlijk citroenaroma. Kan sporen van noten en soja bevatten. 

OPSLAGWIJZE: Op een koele en droge plaats bewaren. 

x1