Lente ... in de fles: wijnen en trends voor het komende seizoen!

3 wijnen die goed passen bij de nu steeds dichterbij komende lente, en al onze verwachtingen voor de zomer om trendy en voorbereid te zijn!

Lente ... in de fles: wijnen en trends voor het komende seizoen!

Datum van publicatie: 15/02/2018

Wat heeft 2018 voor u in petto? Misschien is het nog vroeg om te zeggen. We kunnen sommige voorspellingen in gevaar brengen en ons nu beperken tot de komende lente. De dagen worden al langer en het lenteseizoen is bijna aangebroken! Daarom hebben we 3 speciale wijnen gebotteld, die alle drie klaar staan om u iets over de aankomende lente te laten proeven.

Klaar om trends en nieuws van het seizoen te ontdekken waar we allemaal op wachten?

Lente 2018: wijnen en de trend van een fantastisch seizoen!

Fiano Puglia IGT Collection

Primavera in bottiglia: Fiano Puglia IGT Giordano

Tijdens de lente ontwaakt de natuur: parfums, kleuren, landschappen krijgen een nieuw leven en zijn kleurrijke manifestaties van schoonheid. Een enkele gemene deler doorkruist deze explosie van vitaliteit: elegantie en harmonie. Net als onze Fiano Puglia IGT: een verfijnde vertegenwoordiger van de wijnbouw uit Apulië, deze delicate en uitnodigende witte wijn is perfect om u voor te bereiden op de komst van het seizoen. Het intense bouquet van bloemen en fruit is de meest concrete belofte van een lente om nooit te vergeten.

En met de gebottelde Fiano Puglia IGT vinden we ...

Tendenze per il fashion: cosa ci attende in Primavera

Modetrends die de jaren negentig en nieuwe kleuren ontdekken (of herontdekken). In het bijzonder is een heropleving van de veelkleurige bomber gepland, terwijl de glycine kleur u uit uw dak zal laten gaan. Het belangrijkste? De modetrends volgen zonder uw persoonlijke identiteit te verliezen: precies wat onze Fiano Puglia IGT kan doen!

Lambrusco di Modena DOC

Primavera in bottiglia con Giordano: Lambrusco di Modena DOC

De tafel gaat veranderen: het is geen nieuwe trend verbonden met meubels, maar een naderend seizoen die uw voorraadkast een grote verscheidenheid aan ingrediënten zal verrijken. En als we wachten op heerlijke maaltijden die de traditie nieuw leven inblazen door er een snufje nieuwigheden aan toe te voegen, staat onze glazen klaar om de verandering van het seizoen te vieren met een wijn die alle levendige energie van de lente bevat: de Lambrusco di Modena! Niet voor niets is het de best verkopende wijn in Italië (en een van de meest gewaardeerde wijnen ter wereld): hij heeft karakter, is gemakkelijk te drinken en uitnodigend, niet te alcoholisch en buitengewoon veelzijdig.

En met de gebottelde Lambrusco di Modena vinden we ...

Food trends: Giordano ti svela cosa porteremo in tavola nella Primavera 2018

Alle lente voeding trends! Wat zijn de trends voor 2018? Deskundigen verwachten een aanzienlijke groei van de thuisconsumptie. Restaurants en bekende personen van de eet scène zullen aandringen op thuisbezorging van hun delicatessen. Er breken moeilijke tijden aan voor mensen met een entomofobie: binnenkort komen gerechten op onze tafels terecht, gebaseerd op insecten! Andere minder schokkende trends? Zuid-Amerikaanse keuken, nieuwe Indiase culinaire traditie, wellness aan tafel en superfood zullen doorgroeien, waardoor lunches en diners vol van weelde zullen worden. Gelukkig blijft onze Lambrusco voor het plezier van tradities op tafel zorgen!

Barbera d’Asti DOCG Collection

Primavera in bottiglia: Barbera d'Asti DOCG Collection Giordano

Wanneer het nodig is om te weten hoe u zich moet aanpassen, kunt u inspiratie putten uit een meester stijl: de Barbera d'Asti DOCG Collection die zo kan verbazen door zijn onvergelijkbaar aanpassingsvermogen. Elegant als de context dit vereist, dagelijks drinkbaar als de omgeving dit verlangt, buitengewoon, altijd. Nobele rode wijn uit Piëmont, waarvan de gedeeltelijk mysterieuze geschiedenis zijn wortels heeft in de voorbije eeuwen, onze Barbera is bloedrood en eclectisch, in staat om zelfs in de rijkste en stekelige situaties een plek in de zon te veroveren. Kortom, een echte koning aan tafel: dankzij zijn sensuele karakter weet hij in ieders hart te veroveren!

En met de gebottelde Barbera d'Asti DOCG Collection vinden we ...

Entertainment trends per la Primavera 2018: previsioni firmate Giordano

Nieuwe voorstellen voor amusement! TV-serie en home entertainment aanbod zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en zullen zeker niet stoppen in het voorjaar. Netflix, Hulu, Infinity, Prime Video ... en nog veel meer! Zinnenprikkelend fingerfood eten bij uw nieuwe favoriete serie? Waarom niet? De Barbera zal ook tegen de meest fascinerende het hoofd bieden. En als het huis te klein is, bieden bioscoop en theater suggestieve alternatieven, terwijl het mogelijk is om de emoties van buitengewone concerten vanaf de eerste dagen van de zomer te beleven. Kortom, de entertainment en cultuur trends zijn zoals altijd veel en gevarieerd. Vind uw favoriet en proost op een onvergetelijk seizoen vol van entertainment!

Bekijk de inhoud
Zoek in het blog