Zeer fris voordeel: 5 goede motieven om met Giordano te toosten.

Zomertijd, sale tijd: ontdek waarom voor Giordano kiezen de beste manier is om wijnen van grote kwaliteit tegen lage en voordelige prijzen in uw wijnkelder te hebben

Zeer fris voordeel: 5 goede motieven om met Giordano te toosten.

Datum van publicatie: 24/07/2019

Ook in de zomer ontbreekt geen gelegenheid om aan goede wijnen te nippen: een aperitief met vrienden, een avondeten in de tuin, een barbecue in goed gezelschap. Als de zeer warme temperatuur u op afstand houdt van zeer gestructureerde rode wijnen, kan het mooiste seizoen het ideale excuus vormen om uw wijnkelder opnieuw aan te vullen, vooral wanneer de prijzen zo laag en uitnodigend zijn dat het gewoon onweerstaanbaar is! Hier zijn 5 goede redenen om van het mooie seizoen te profiteren en uw eigen exclusieve wijncollectie aan te vullen door Giordano wijnen te kiezen.

5 optimale redenen om te toosten op het frisse Giordano voordeel.

1 – Kwaliteitsgarantie

Qualitŗ garantita da piý di 100 anni di esperienza nel mono del vino

We maken sinds 119 jaar wijnen: de wijn is thuis bij ons, we zijn mode en evolutie gevolgd, waarbij we productieprocessen toegevoegd hebben, waarbij we de zoektocht naar maximale kwaliteit nooit uit het oog verloren hebben. Er zijn aspecten van wijn die gaande de tijd nooit wijzigen en het gevolg zijn van ervaring en respect voor de traditie. We komen uit een gebied waar wijn een rijkdom is, generatie lang gekoesterd en bewaakt. Een goede reden om hem te kiezen? Omdat we het werk vol met passie verrichten!

2 – Altijd actuele kortingen en promoties

Convenienza e qualitŗ? Scegli Giordano Vini

Hebt u onze site bezocht en hebt u de wijn in promotie die u aan het zoeken bent niet gevonden? Kom snel terug om uw wijn te vinden! Onze aanbiedingen wijzigen regelmatig en we proberen aan de behoeften van al onze klanten te voldoen door een assortiment met altijd interessante kortingen aan te bieden. Dat niet alleen: al onze leden die ingeschreven zijn op de site giordanowijnen.nl zullen speciale aanbiedingen met exclusieve promoties ontvangen. Een wereld aan voordelen altijd met een klik verwijderd!

3 – Het beste moment ook voor rode wijnen!

L'Estate Ť un buon momento per scegliere i vini da stappare in autunno

U kunt een warme zomeravond met een toost zorgeloos in de tuin afsluiten, nippend aan een volle unieke suggestievolle witte wijn. De zomer is het seizoen van witte- en rosé wijnen en het is zeker niet verboden om van het Giordano voordeel te profiteren om van uw eigen rode auteurs wijn collectie te profiteren! Zoek in onze suggesties naar de wijnen die uw avonden uniek zullen maken als de herfst zal verschijnen: zo’n uitnodigende prijzen afwijzen zou heel jammer zijn.

4 – Mousserende wijnen naar keuze

Bollicine a volontŗ

Er bestaat niets beters dan een prikkelende perlage en een geurend en rijk bouquet: een bubbelwijn zal uw dag altijd tot een waar succes maken. Het onze is een compleet assortiment dat klaar staat om u bij uw feestmomenten te inspireren. Welke zult u als eerste ontkurken?

5 – Niet alleen wijn

Giordano propone anche prodotti alimentari saporiti e invitanti

Voor degenen die ons volgen is het geen verrassing, maar voor degenen die denken dat Giordano alleen maar wijn is, zal het een verrassing zijn: op onze site zult u ook gastronomische maaltijd specialiteiten vinden, prikkelende specialiteiten die klaar staan om uw tafel een andere uitstraling te geven. Of u nu een traditioneel maaltijd product zoekt of iets nieuws om te experimenteren met nooit geproefde smaken bent u bij ons op het juiste adres.