Kortingen voor verzamelaars - Rode

12 wijnen + 4 specialiteiten

Bent u een 'seriemolen'? Dan zijn deze 12 rode wijnen samen met 4 lekkere specialiteiten alles wat je nodig hebt om al die bbq's te organiseren die je in gedachten hebt: het enige wat je moet doen is de sintels voorbereiden, wij zorgen voor de rest!

Totale prijs van de wijnen in dit pakket: 70€. 23.78% korting: eindprijs 53.36€
Totale prijs van het eten in dit pakket: 17.90€. 35% korting: eindprijs 11.64€

64 ,99
-26%

€ 87,90

GRATIS VERZENDING

"Eventus" Rosso

Droge rode wijn

Droge rode wijn, gemaakt van druiven die groeien in de beste wijngebieden van de drie grote wijnlanden: Spanje, Frankrijk en Italië.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Intense rode kleur met paarse tinten; sterke hints van rijp fruit, intense bramen en kersen noten, gekonfijt fruit en jam die zich vermengen tot een bouquet van kruiden en vanille. De smaak is vol, warm en allesomvattend, perfect gebalanceerd met de juiste hoeveelheid  van zachte tannines. De afdronk is lang en fruitig.

Formaat: 0.75 l
x3

Montepulciano d'Abruzzo DOC "Collection"

Droge rode wijn
2021

Gemaakt van de Montepulciano druivensoort gekenmerkt door hun rijke, diep rode druiven.

Alcohol
Alcohol
12,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Deze wijn verrast door zijn wijnachtige en intense bouquet, zijn robijnrode kleur en zijn veelzijdigheid.

Formaat: 0.75 l
x2

Merlot Puglia IGT

Droog Rood
2021

Van Merlot-druiven, geteeld op het vruchtbare land van het Taranto-gebied. De kleur is intens rood, de geuren zijn helder en aanhoudend met duidelijke sporen van rijp fruit zoals frambozen en kersen. Wijn met een geweldige textuur, evenwichtig en aangenaam.

Alcohol
Alcohol
12% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Intens rood, vol en intens. De wijn wordt gekenmerkt door heldere en aanhoudende geuren van rijp fruit, met duidelijke sporen van framboos en kersen. Van grote textuur, onthult de wijn bij het drinken een aangename, gebalanceerde structuur.

Formaat: 0.75 l
x2

"Raggiante" Rosso

Droge rode wijn

Krachtige wijn, tegelijkertijd van zeldzame fijnheid. De naam herinnert aan de kracht van de Middellandse zon waardoor de perfecte rijpheid van de druiven ontstaat.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Dieprode kleur; bouquet met tonen van rijp fruit, bramen en violet; vol van smaak, soepel en evenwichtig, aanhoudend.

Formaat: 0.75 l
x3

"Andrea Etichetta Nera" Vino Rosso

DRY RODE WIJN

Het teken van de tijd, zoet en bitter tegelijkertijd, definieert mijn Andrea Vino Rosso Zwart Etiket. Het is de echo van zijn dromen die de kelder vult, tussen de bakstenen gewelven en de bochtige rondingen van de wijntonnen. De sissende adem van de lucht die elk bezoek vergezelt om de consistentie en evolutie ervan te evalueren, lage stromingen die samen een wervelende wals van verwachtingen vormen. Een rode wijn die ongewone, meeslepende, onstuimige tonen weet uit te drukken. Een wijn die Mediterrane onstuimigheid afwisselt met melancholieke suspensies, altijd in evenwicht tussen dissonante emoties: past altijd bij belangrijke gelegenheden, altijd openhartig in zijn stilte in het hart van de wijnliefhebber.

Alcohol
Alcohol
13,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Het Andrea Vino Rosso Zwart Etiket biedt een donkere en dichte kleur, ondoordringbaar voor het oog. Druiven schaduwen verschijnen in het glas en glijden snel weg. In de neus vertoont hij sporen van hout, specifieke verwijzingen naar de rijpingsperiode. Er zijn echo's van fruit op brandewijn, ver weg als fata morgana's en sensaties van chocolade en tabak. Ordent het bouquet in een geparfumeerde geur van specerijen, om de proeverij te begeleiden en markeert de fases van begin tot einde. Breed, rond, met soepele en belangrijke tannines, bij het proeven verleent hij een aanhoudende en sobere afdronk.

Formaat: 0.75 l
x2

Eier tajarin pasta

Deze fijne lintnoedels komen uit het hart van de Piemonte. Ze worden volgens traditioneel recept gemaakt van tarwemeel en eieren en hebben een grove en onregelmatige structuur. Serveer de tajarin met onze 'rustieke saus met eekhoorntjesbrood', de 'boerenragout' of de saus 'à l’Amatriciana'.

Formaat: 250.00 g

Ingrediënten: harde tarwe bloem, eieren 20%, water.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

x1

Boerenragout 'à la Bolognese'

Een typische bolognese vleesragout gemaakt van eersteklas rund- en varkensvlees, tomatenpuree, ui, wortel en bleekselderij. Past volgens de traditie bijzonder goed bij eierpasta en ravioli. Ook heerlijk bij polenta en gegratineerde pasta. 1 glas 180 g

Formaat: 180.00 g
x1

Frollini al Limoncello

Lekkere boterkoekjes, met echte Limoncello likeur en gekonfijte citroen. Uitstekend om aan uw gasten aan te bieden samen met een kopje thee of koffie, maar ook ideaal om elk moment van de dag aangenaam te maken.

Formaat: 200.00 g

INGREDIËNTEN: Tarwebloem, suiker, boter (melk), eieren, zonnebloemolie, gekonfijte citroen 2,5%, halfvolle melk, Limoncello likeur 0,5% (water, alcohol, suiker, citroenschil), rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, natriumdifosfaat), zout, natuurlijk citroenaroma. Kan sporen van noten en soja bevatten. 

OPSLAGWIJZE: Op een koele en droge plaats bewaren. 

x1

Gedroogde tomaten met kappertjes

Voor dit product worden alleen de beste en lekkerste tomaten geselecteerd. Ze worden op traditionele wijze langzaam gedroogd in de warme zon. Vervolgens worden ze in olie met kappertjes gelegd. Zo ontstaat een heerlijk voorgerecht dat ook geschikt is als geraffineerd aperitief. Als ze in kleine stukjes worden gesneden, kunnen ze ook worden gebruikt voor het bereiden van pastagerechten

Formaat: 185.00 g
x1