Een Italiaanse zomer - Rode wijnen

12 wijnen + 8 specialiteiten

Zin in een plank met gerijpte kazen? Of heb je liever een barbecue? Wat je plannen vanavond ook zijn, hier vind je heerlijke rode wijnen en smakelijke specialiteiten om van te genieten.

69 ,99
-30%

€ 100,50

GRATIS VERZENDING

"Raggiante" Rosso

Droge rode wijn

Krachtige wijn, tegelijkertijd van zeldzame fijnheid. De naam herinnert aan de kracht van de Middellandse zon waardoor de perfecte rijpheid van de druiven ontstaat.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Dieprode kleur; bouquet met tonen van rijp fruit, bramen en violet; vol van smaak, soepel en evenwichtig, aanhoudend.

Formaat: 0.75 l
x3

"Dicasa" Rosso

Droge Rode Wijn

DICASA is het symbool voor gezelligheid; een dagelijkse vreugde en een genot om altijd aan toe te geven. Het roept bekendheid op: het past goed bij alledaagse gerechten en zijn kenmerken worden gecombineerd met de meest klassieke recepten uit de Italiaanse cultuur. Het is een wijn om te delen met onze meest geliefde dierbaren om momenten van pure vreugde te beleven. 

 

Alcohol
Alcohol
11,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
16°-18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Een ongecompliceerde wijn: met een intense kleur, met heldere aroma's, met tonen van rijp fruit, bramen en violet. De smaak is zacht, evenwichtig en met een aanhoudende afdronk: een wijn om gedurende de hele maaltijd te drinken, net zoals vroeger.

 

Formaat: 0.75 l
x3

"Rosso della Terra"

OUDERODE WIJN

Een uitmuntende rode wijn.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Robijnrode kleur met oranje vonken; intensief bouquet met braam en vanille. Harmonieus en goed gestructureerd, met aanhoudende afdronk.

Formaat: 0.75 l
x3

Vino Rosso Biologico

DRY BIOLOGISCHE RODE WIJN

Een veelzijdige wijn met een mooie helderrode kleur. Hij heeft een goede body, waardoor hij perfect past bij smakelijke voorgerechten en kazen.

 

Alcohol
Alcohol
11,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

In de neus zijn zuivere en fruitige aroma's waar te nemen, waaronder bosvruchten en zoethout opvallen. In de mond is hij omhullend, met zachte en perfect uitgebalanceerde tannines.

Formaat: 0.75 l
x3

Grissini

Deze knapperige stengels zijn uitermate geschikt als broodvervanger of als origineel bijgerecht bij koude schotels. Aan het deeg wordt een beetje olijfolie toegevoegd. Vervolgens worden er met de hand dunne strengen van gerold.

Formaat: 125.00 g
x1

Huisgemaakte trottole - Italiaanse tarwe

Ontdek de heerlijke 250 g Trottole Caserecce, gemaakt van 100% Italiaans griesmeel van harde tarwe. Deze pasta, met passie gemaakt volgens ambachtelijke traditie, is bronstig getrokken om die ruwe textuur te krijgen die perfect is om de smaken van sauzen te vangen. Probeer hem eens met een van onze Giordano sauzen en een beetje Parmigiano Reggiano voor een echt smakelijk voorgerecht. Eet smakelijk!

Formaat: 250.00 g
x1

Pesto uit Ligurië met extra vergine olijfolie en basilicum

Verse basilicumblaadjes met pijnboompitten, knoflook, extra vergine olijfolie en Parmezaanse kaas worden langzaam en krachtig tot een smeuïge crème gemengd. Met name geschikt voor het aanmaken van verschillende pasta's, maar ook voor het verfijnen van andere sausen.

Formaat: 130.00 g
x1

Fusilli Tricolore

Deze bonte pastamix combineert de smaak van rijpe tomaten met de geur van verse basilicum. Dit gerecht smaakt het best met wat olijfolie of Parmezaanse kaas.

Organoleptische eigenschappen

Fusilli is een korte pasta met een karakteristieke twist vorm. Het is een geweldige pasta voor allerlei sauzen als gevolg van de slimme manier waarop zijn vorm "houdt" een heleboel saus. Onze Fusilli bestaat uit drie kleuren: groen van spinazie, rood van rode peper en effen gekleurde eenvoudig van de tarwe zelf. Geniet ervan met een vleugje extra vierge olijfolie en Parmezaanse kaas.

Formaat: 250.00 g

INGREDIËNTEN: griesmeel van harde tarwe, water, gedehydrateerde basilicum (2,5%), gedehydrateerde tomaat (1,5%).

OPSLAGWIJZE: Op een koele en droge plaats bewaren.

KOOKTIJD: 5/7 min.

x1

Balsamico Azijn uit Modena i.g.p.

De meest bekend en gewaardeerde azijn, bereid met wijnazijn, kruidenmengsel en geconcentreerde en gekookte most.

Organoleptische eigenschappen

Deze populaire en hoogwaardige azijn, uit de streek Emilia Romagna, wordt van oudsher gewonnen uit geconcentreerd en uitgekookt most. De donkerbruine kleur en de karakteristieke smaak ontstaan door het rijpingsproces in eikenhouten vaten. Er zijn maar een paar druppels nodig om vlees, vis, omeletten en groenten een bijzondere smaak te geven. Probeer deze azijn ook eens op Parmezaanse kaas en aardbeien.

Formaat: 0.25 l

Ingrediënten: wijnazijn, geconcentreerde druivenmost, karamel als kleurstof E150d. Het bevat Sulfieten.

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

x1

Arrabiata saus

De mediterrane keuken komt het best tot zijn recht in de arrabbiata-saus. Een saus met een sterke, pikante smaak die uw gerechten de creativiteit en de smaak zal geven die typisch zijn voor de zuidelijke streken. Perfect voor het verrijken van spaghetti of penne, het is de ideale saus om elke soort pasta persoonlijkheid te geven.

Formaat: 180.00 g
x1

Frollini al Limoncello

Lekkere boterkoekjes, met echte Limoncello likeur en gekonfijte citroen. Uitstekend om aan uw gasten aan te bieden samen met een kopje thee of koffie, maar ook ideaal om elk moment van de dag aangenaam te maken.

Formaat: 200.00 g

INGREDIËNTEN: Tarwebloem, suiker, boter (melk), eieren, zonnebloemolie, gekonfijte citroen 2,5%, halfvolle melk, Limoncello likeur 0,5% (water, alcohol, suiker, citroenschil), rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, natriumdifosfaat), zout, natuurlijk citroenaroma. Kan sporen van noten en soja bevatten. 

OPSLAGWIJZE: Op een koele en droge plaats bewaren. 

x1

Bruschetta van gegrilde groenten

De stevigste en sappigste fruit worden geoogst op het hoogtepunt van het seizoen; gegrild, in plakken gesneden en gedoopt in een heerlijke saus gemaakt met olijfolie, kruiden en tuinkruiden. Ideaal als voorgerecht op geroosterd brood of, verwarmd, als bijgerecht bij vleesgerechten.

Formaat: 170.00 g

INGREDIËNTEN: zonnebloemolie, gegrilde rode paprika (15,3%), gegrilde gele paprika (15,3%), gegrilde aubergine (11,2%), water, basilicum, courgette (4,1%), dubbele geconcentreerd tomaat, witte wijnazijn, zout, extra vergine olijfolie, knoflook, ui, fructose, aardappelen, peterselie, peper, aroma, zuurteregelaar: citroenzuur. Bevat sulfieten.

OPSLAG: Opslaan in een koele, droge plaats. Na het openen bewaren in de koelkast voor een paar dagen.

x1