Nieuws en weetjes
Italiaans aperitief: de geheimen om ze op de beste manier te organiseren
De flessen die niet mogen ontbreken, combinaties en nieuwsgierigheid
LEES ALLES
Italiaans aperitief: een tijdloze traditie
Vanaf het einde van de 18e eeuw tot vandaag heeft het aperitief nieuwe vormen aangenomen, maar het ritueel blijft, dat alle Italianen van noord tot zuid verenigt
LEES ALLES
Food & Wine: 7 wijnen voor 7 speciale vrouwen!
In het jaar van Italiaans eten, vieren we de cultuur van goed eten (en meer) met 7 vrouwen en 7 werkelijk uitzonderlijke wijnen. Klaar om de vrouwelijke zijde van eten en wijn te ontdekken?
LEES ALLES
10 dingen die je (misschien) niet weet over balsamico azijn uit Modena
De balsamico azijn uit Modena IGP is een gewaardeerde kruiderij en smakelijk: ken je de curiositeit en geschiedenis van deze verrukking? Hier zijn 10 dingen die je (misschien) nog niet weet over Emilia's goud!
LEES ALLES