ITALIAANSE LUNCH

3 wijnen + 8 specialiteiten

Kerstmis is het mooiste feest... om in gezelschap te proosten! Hier vindt u 2 wijnen, 1 mousserende wijn en 8 specialiteiten om met vrienden het glas te heffen en echt groots te vieren!

 

Gecommercialiseerd door: Giordano Vini S.p.A. via Cane Guido 47bis-50 12055 Diano d'Alba (CN) - Italië.
64 ,99

Rosé Vino Spumante Millesimato

Mousserende wijn extra droog
2021

Mousserende wijn met een heldere roze kleur, versierd met paarse reflecties.

Alcohol
Alcohol
12% vol
Temperatuur
Temperatuur
6°-8 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Bouquet van verse fruit, roze pompelmoes, framboos, aalbes en elegante tonen van rozenbottels. De perlage is gekenmerkt door kleine, fijne en aanhoudende bolletjes.

Formaat: 0.75 l
x1

BARDOLINO DOC 2020

Droge Rode Wijn
2021

Een droge rode met aangename mineraliteit, groeit op kalkrijke bodems met uitzicht op het Gardameer, waarop de druiven: Corvina Veronese, Rondinella en Molinara rijpen. Een veelzijdige en direct, klaar om te drinken wijn.

 

Alcohol
Alcohol
12% vol
Temperatuur
Temperatuur
16°-18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

In het glas heeft hij een heldere rode kleur, met violette reflecties. In de neus is hij intens en geurig, met een dominantie van bloemige noten, waaronder die van violet. Fluweelachtige en zachte smaak.

 

Formaat: 0.75 l
x1

Chardonnay Piemonte DOC

Witte wijn
2021

 

Chardonnay, de beroemdste witte druivensoort ter wereld, heeft op de heuvels van Piemonte de ideale plek gevonden om zijn kenmerken het beste tot uiting te laten komen. In dit gebied ontstaat een heerlijk sappige wijn met sobere en omhullende tonen. Strokleur met gouden tinten, fijne en elegante geur. Volle smaak met body. Uitstekend als aperitief, bij koude hapjes en visgerechten. Serveren op 8-10 ° C 

Alcohol
Alcohol
12,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
8°-10 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Op het oog heeft hij een intense strogele kleur. In de neus ontwikkelen zich fruitige hints van peer, perzik en ananas met een vleugje honing en vanille als afdronk. De smaak is fris, met een mooi zuur component en met een goede zachtheid.

Formaat: 0.75 l
x1

Eier tajarin pasta

Deze fijne lintnoedels komen uit het hart van de Piemonte. Ze worden volgens traditioneel recept gemaakt van tarwemeel en eieren en hebben een grove en onregelmatige structuur. Serveer de tajarin met onze 'rustieke saus met eekhoorntjesbrood', de 'boerenragout' of de saus 'à l’Amatriciana'.

Formaat: 250.00 g

Ingrediënten: harde tarwe bloem, eieren 20%, water.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

x1

Pesto uit Ligurië met extra vergine olijfolie en basilicum

Verse basilicumblaadjes met pijnboompitten, knoflook, extra vergine olijfolie en Parmezaanse kaas worden langzaam en krachtig tot een smeuïge crème gemengd. Met name geschikt voor het aanmaken van verschillende pasta's, maar ook voor het verfijnen van andere sausen.

Formaat: 130.00 g

INGREDIËNTEN: Basilicum 47%, extra olijfolie van eerste persing, zonnebloemzaadolie, Grana Padano kaas 5,4% (koemelk, zout, stremsel, conserveermiddel: lysozym uit ei), pecorino kaas, aardappelvlokken, cashewnoten, zout, pijnboompitten 1,6%, suiker, knoflook, zuurteregelaar: melkzuur, glucone-delta-lacton.

OPSLAGWIJZE: Op een koele, droge plaats bewaren.
Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en binnen een paar dagen consumeren.

 

x1

Hazelnoottaart

Bakkerij- en banketbakkerijproducten

Dit gebak, dat met de hand wordt bereid met uitstekend geroosterde en gehakte hazelnoten, is een oude specialiteit van onze traditie. Zacht en luchtig, perfect geserveerd met Crema al vino Moscato d'Asti DOCG. Ook lekker met zabaglione of custardroom. 

Formaat: 300.00 g
x1

Spaghetti van 100% Italiaanse griesmeel van harde tarwe

Zorgvuldig geselecteerde 100% Italiaanse griesmeel van harde tarwe en water zijn de eenvoudige ingrediënten die worden gebruikt om deze spaghetti te produceren. Het resultaat is een pasta van hoge kwaliteit, elastisch en vasthoudend met een onmiskenbaar aroma, kleur en smaak. Probeer ze slechts op smaak te brengen met een scheutje extra vergine olijfolie en een snuifje Parmigiano Reggiano en u zult beseffen dat eenvoud vaak de sleutel tot succes is.

 

Formaat: 300.00 g

Ingrediënten: griesmeel van harde tarwe

x1

Smakelijke pepers met Extra Vergine Olijfolie en Aromatische Planten Saus

De beste paprika's worden met een saus van extra vierge olijfolie met aromatische kruiden gekruid. Goed om salades te verrijken, zijn ze ideaal al bijgerecht voor vleesgerechten en als ingrediënt voor pastasausen.

Formaat: 290.00 g

Ingrediënten: paprika's (62%), zonnebloemolie, extra vierge olijfolie saus met aromatische planten (2%) (extra vierge olijfolie, zwarte peper, kruiden) wijnazijn, zout, zuurteregelaar: citroenzuur.

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats. Eenmaal geopend, in de koelkast  opslaan.

x1

Truffelsaus (La Tartufata)

Deze unieke lekkernij wordt bereid met alleen de beste ingrediënten. Smeer truffelsaus op geroosterd brood of serveer het als voorgerecht. Voeg wat extra vergine olijfolie toe om deze saus te gebruiken als saus bij pastagerechten. Probeer de saus ook bij onze eiertajarin: een ongelooflijke smaaksensatie! 1 glas 140 g

Formaat: 140.00 g

INGREDIËNTEN: "Agaricus Bisporus" gekweekte champignons, olijfolie, paneermeel, zout, zwarte truffel "Tuber Aestivum Vitt" 1%, peterselie, gistextract, tarwezetmeel, knoflook, aroma, peper.

OPSLAGWIJZE: Op een koele, droge plaats bewaren.
Eenmaal geopend, enkele dagen in de koelkast bewaren.

x1

Pandoro Classico

Formaat: 750.00 g
x1