Kortingen voor verzamelaars - Selectie

12 wijnen + 4 specialiteiten

Een mix van 12 rode, witte en rosé wijnen met 4 delicatessen is ideaal om het warme seizoen met het juiste glas (en ook met de juiste hapjes, die nooit bederven!) tegemoet te treden.

Totale prijs van de wijnen in dit pakket: 68 €. 23.84% korting: eindprijs 51.79€
Totale prijs van het eten in dit pakket: 17.80€. 25% korting: eindprijs 13.20€

64 ,99
-24%

€ 85,60

GRATIS VERZENDING

"Eventus" Rosso

Droge rode wijn

Droge rode wijn, gemaakt van druiven die groeien in de beste wijngebieden van de drie grote wijnlanden: Spanje, Frankrijk en Italië.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Intense rode kleur met paarse tinten; sterke hints van rijp fruit, intense bramen en kersen noten, gekonfijt fruit en jam die zich vermengen tot een bouquet van kruiden en vanille. De smaak is vol, warm en allesomvattend, perfect gebalanceerd met de juiste hoeveelheid  van zachte tannines. De afdronk is lang en fruitig.

Formaat: 0.75 l
x2

Castelli Romani DOC Bianco Collection

2021

Een bekende benaming, Castelli Romani Giordano is een DOC die de catalogus verrijkt en het aanbod van de beste Italiaanse wijnproductie uitbreidt. Malvasia en Trebbiano vormen het hart van deze delicate en aromatische wijn, perfect om aperitieven en delicate gerechten te begeleiden. Castelli Romani DOC is een perfect witte wijn om elke dag op tafel te hebben, want hij weet de veelzijdige eigenschappen van een speciale persoonlijkheid het beste tot uitdrukking te brengen, zelfs bij de belangrijkste gelegenheden.

Alcohol
Alcohol
12% vol
Temperatuur
Temperatuur
8°-10 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

De Castelli Romani DOC bekleed het glas met een mooie strogele kleur, met aders die oscilleren tussen helder goud en warm brons. In de neus biedt hij een olfactorisch getint profiel met fruitige tonen, en vooral hints van vers fruit. De aromatische persistentie maakt de proeverij bevredigend en de smaak is zacht en droog.

Formaat: 0.75 l
x2

Montepulciano d'Abruzzo DOC "Collection"

Droge rode wijn
2021

Gemaakt van de Montepulciano druivensoort gekenmerkt door hun rijke, diep rode druiven.

Alcohol
Alcohol
12,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Deze wijn verrast door zijn wijnachtige en intense bouquet, zijn robijnrode kleur en zijn veelzijdigheid.

Formaat: 0.75 l
x2

"Doraluna" Rosato

Spranekelende rosé wijn

De Doraluna rosato is een frisse en geurende rosé, verbluffend door zijn aromatische compleetheid en aangenaam florale sensaties. Een niet voor de hand liggende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een andere wijn tijdens een aperitief, de perfecte combinatie bij succesvolle aperitieven.

Alcohol
Alcohol
11% vol
Temperatuur
Temperatuur
8°-10 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Lichtroze van kleur, speelt hij met het licht en tekent dikke arabesken die mooi paars worden. Zeer geurige in de neus, schoon, aangenaam in zijn brede volharding. De hints van violet zijn stevig en breed, terwijl de fruit echo's nauwelijks worden waargenomen en het bouquet een fluweelzachte zachtheid verstrekken. Hij heeft een volle smaak, goed uitgebalanceerd. Het sprankelende karakter geeft de Doraluna een rosé karakter en een luchtige vrolijkheid.

Formaat: 0.75 l
x2

Andrea Vino Rosso Etichetta Nera

Droge Rode Wijn

Het teken van de tijd, zoet en bitter tegelijkertijd, definieert mijn Andrea Vino Rosso Zwart Etiket. Het is de echo van zijn dromen die de kelder vult, tussen de bakstenen gewelven en de bochtige rondingen van de wijntonnen. De sissende adem van de lucht die elk bezoek vergezelt om de consistentie en evolutie ervan te evalueren, lage stromingen die samen een wervelende wals van verwachtingen vormen. Een rode wijn die ongewone, meeslepende, onstuimige tonen weet uit te drukken. Een wijn die Mediterrane onstuimigheid afwisselt met melancholieke suspensies, altijd in evenwicht tussen dissonante emoties: past altijd bij belangrijke gelegenheden, altijd openhartig in zijn stilte in het hart van de wijnliefhebber.

Alcohol
Alcohol
13,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Het Andrea Vino Rosso Zwart Etiket biedt een donkere en dichte kleur, ondoordringbaar voor het oog. Druiven schaduwen verschijnen in het glas en glijden snel weg. In de neus vertoont hij sporen van hout, specifieke verwijzingen naar de rijpingsperiode. Er zijn echo's van fruit op brandewijn, ver weg als fata morgana's en sensaties van chocolade en tabak. Ordent het bouquet in een geparfumeerde geur van specerijen, om de proeverij te begeleiden en markeert de fases van begin tot einde. Breed, rond, met soepele en belangrijke tannines, bij het proeven verleent hij een aanhoudende en sobere afdronk.

Formaat: 0.75 l
x1

Andrea Vino Rosso

Droge Rode Wijn

Wijn is voor mij ook de stilte in de wijnkelder: voor deze Andrea Vino Rosso waren er momenten waarop alleen de echo van de stappen de ruimte tussen de wijnvaten vulden, alleen mijn adem was de muziek voor de rijping van onze wijnen. Het vergt passie. Als u houdt van wat u doet, is het natuurlijk dat het er is. Soms is het adembenemend, het laat u emoties ervaren met een overweldigende intensiteit. Ik heb persoonlijk de wijnstokken uitgekozen van deze variëteit, geïnspireerd door de sensaties van een snikhete zomer binnen en buiten de wijnkelder. Ik volgde de rijping stap voor stap, wijnproef na wijnproef. Toen ik me realiseerde dat de wijn klaar was om in de flessen te bottelen, voelde ik een vreemd gevoel van jaloezie, alsof ik te maken kreeg met een pijnlijke maar noodzakelijke onthechting. Op dat moment begreep ik dat hij klaar was, terwijl ik hem in het schemerige licht proefde. Wijn is emotie. De mijne? De mijne is een passie om te delen.

Andrea, Wine Maker Giordano

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Net als een spiegel in een sprookje, het rode van zijn kleurweergave structuur heeft paarse aders en reflecteert het licht, veranderende arabesken creërend, fascinerend. Rode vruchten, frambozen en kersen, ontstaan met een vol geurend en expressieve karakter: vergezellend vanille, afstandelijk en suggestief. In de mond is hij harmonieus en vol, volledig fluweel met een lang aanhoudende afdronk. Er blijven nog hints van chocolade en vanille achter, overduidelijk.

Formaat: 0.75 l

Wijnbereiding

Druiven en wijnstokken zijn mijn dagelijks leven. Ik zie ontkiemende planten, kiemende bloemen, groeiend fruit, rijping en het bereiken van het perfecte oogstmoment. De wijnoogst bepaalt alle operaties: mijn taak is om als ​​dirigent van het orkest er voor te zorgen dat elk aspect van een instrument de juiste noten moet spelen om de juiste harmonie te produceren. Elk variëteit heeft zijn eigen stem: zowel bij de benamingen als bij het kristalliseren van bepaalde tinten, een mengsel die toestaat om het eigen op te nemen, het vormgeven van een wijn met een ongewoon karakter, nieuw. Voor Andrea Vino Rosso koos ik de instrumenten die ik het meest geschikt achtte voor het orkestreren van de smaak die ik in gedachten had. Na een zorgvuldige selectie van de druiven, na de gisting, na de eerste rustpauze en de overgang in vaten heb ik een dialoog gevoerd met de wijnstokken in die mate dat ik dacht dat het beste was, om deze rode een snufje van mijn persoonlijkheid te geven. De rijping deed de rest, in de comfortabele omgeving van de Giordano wijnkelders. En daar groeide hij op en nam iets van mijzelf op tijdens onze stille dialogen.

Verdieping

De zoektocht naar iets nieuws is de basis voor constante persoonlijke groei. We hebben veel gesproken over deze regel, Winemaker's Choice. We werden gevraagd om uit de schaduw te komen, niet alleen om een gezicht te geven aan degenen die achter de schermen Giordano wijnen maken, maar ook om een persoonlijke interpretatie van de wijn aan te bieden volgens ieder van ons. Deze rode wil een beetje mijn visitekaartje zijn, een antwoord op de vraag hoe een wijn moet zijn om me te veroveren. Ik hoop dat ik uw hart kan bereiken, net zoals hij mijn hart heeft bereikt.

x1

Rosso della Terra

Gerijpte rode wijn

Een uitmuntende rode wijn.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Robijnrode kleur met oranje vonken; intensief bouquet met braam en vanille. Harmonieus en goed gestructureerd, met aanhoudende afdronk.

Formaat: 0.75 l
x2

Eier tajarin pasta

Deze fijne lintnoedels komen uit het hart van de Piemonte. Ze worden volgens traditioneel recept gemaakt van tarwemeel en eieren en hebben een grove en onregelmatige structuur. Serveer de tajarin met onze 'rustieke saus met eekhoorntjesbrood', de 'boerenragout' of de saus 'à l’Amatriciana'.

Formaat: 250.00 g

Ingrediënten: harde tarwe bloem, eieren 20%, water.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

x1

Cantucci Toscani

De Cantucci Toscani IGP met amandelen zijn een zoet geschenk uit Toscane die aan het einde van de maaltijd worden geserveerd, samen met een likeurwijn, met ijs of koffie.

Organoleptische eigenschappen

Deze heerlijke koekjes waren zo ver terug als de 1300 gewaardeerd, toen ze door monniken in hun abdijen en kloosters in de Toscaanse heuvels werden gemaakt, met behulp van meel, honing, suiker en de zoete vruchten van de amandelbomen die in hun omgeving groeiden.

Formaat: 200.00 g

Ingrediënten: tarwebloem type "0", suiker, amandelen 20%, eieren, eigeel, boter, volle melk, honing, kruiden, zout. Rijsmiddel: ammoniumbicarbonaat. Het kan sporen van soja, chocolade en andere gedroogd fruit bevatten.

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

x1

Boerenragout 'à la Bolognese'

Een typische bolognese vleesragout gemaakt van eersteklas rund- en varkensvlees, tomatenpuree, ui, wortel en bleekselderij. Past volgens de traditie bijzonder goed bij eierpasta en ravioli. Ook heerlijk bij polenta en gegratineerde pasta. 1 glas 180 g

Formaat: 180.00 g
x1

Gedroogde tomaten met kappertjes

Voor dit product worden alleen de beste en lekkerste tomaten geselecteerd. Ze worden op traditionele wijze langzaam gedroogd in de warme zon. Vervolgens worden ze in olie met kappertjes gelegd. Zo ontstaat een heerlijk voorgerecht dat ook geschikt is als geraffineerd aperitief. Als ze in kleine stukjes worden gesneden, kunnen ze ook worden gebruikt voor het bereiden van pastagerechten

Formaat: 185.00 g
x1