Lentefeest

12 wijnen + 6 specialiteiten

Elke menu heeft de juiste fles nodig! Daarom is het altijd beter om niet onvoorbereid te zijn en een beetje van alles in de kelder te hebben en de beste specialiteiten in de voorraadkast. Met dit aanbod krijg je ook 2 prestigieuze wijnen.

74 ,99
-30%

€ 106,95

GRATIS VERZENDING

DORALUNA - Vino rosato frizzante

Spranekelende rosé wijn

De Doraluna rosato is een frisse en geurende rosé, verbluffend door zijn aromatische compleetheid en aangenaam florale sensaties. Een niet voor de hand liggende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een andere wijn tijdens een aperitief, de perfecte combinatie bij succesvolle aperitieven.

Alcohol
Alcohol
11% vol
Temperatuur
Temperatuur
8°-10 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Lichtroze van kleur, speelt hij met het licht en tekent dikke arabesken die mooi paars worden. Zeer geurige in de neus, schoon, aangenaam in zijn brede volharding. De hints van violet zijn stevig en breed, terwijl de fruit echo's nauwelijks worden waargenomen en het bouquet een fluweelzachte zachtheid verstrekken. Hij heeft een volle smaak, goed uitgebalanceerd. Het sprankelende karakter geeft de Doraluna een rosé karakter en een luchtige vrolijkheid.

Formaat: 0.75 l
x2

Blanc de Blancs Vino Spumante Millesimato

Mousserende wijn extra dry
2022

Mousserende wijn met een zachtfruitige bouquet en delicate bloemige noten.

Alcohol
Alcohol
11,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
6°-8 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

De prachtige transparent gouden kleur, toont een fijne en aanhoudende perlage. Intense op de neus met aangename hints van citrus en acacia bloemen. Koel en droog in de mond, onderscheidt zich door de verfijnde en elegante karakter uitgedrukt in de finale sensaties.

Formaat: 0.75 l
x1

Sangiovese Primitivo Puglia IGT

Droge rode wijn
2022

De sterkte van de Primitivo Puglia  ontmoet  de elegantie van  de Sangiovese: Sangiovese Primitivo Puglia IGT is een rode van zeldzame finesse, in Torricella gevinifieerd door ons gepassioneerd team van enologen. Gekenmerkt door een subtiele, veelzijdige en rijke smaak , het is een wijn die beïnvloed is door twee wijnstokken met een groot potentieel. Niet alleen dat: het microklimaat dat ze krachtig ziet groeien, is de ideale habitat om persoonlijkheid en harmonie te ontwikkelen, gecombineerd in de fles om intense momenten van plezier te geven aan de meest veeleisende wijnliefhebbers (Wine Lovers).

Alcohol
Alcohol
13,5% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Op het eerste zicht is een elegante robijnrode, intense en diepe kleur merkbaar. Betovert met bloemige wijnaroma’s. De aandacht wordt getrokken door hints van driekleurig viool, specifieke tonen van de vers geoogste rijpe druiven. In de mond een volle wijn van grote textuur, met een precies territoriaal karakter en tegelijkertijd fijn en harmonieus. Een goede zuurgraad en een goede structuur maken het aangenaam voor het gehemelte, geïnspireerd en overtuigend bij elke suggestie die vakkundig oproepen wordt.

Formaat: 0.75 l
x2

Grillo Sicilia DOC

DROGE WITTE WIJN
2022

Witte wijn met buitengewone eigenschappen en van antieke traditie, de Grillo Sicilia DOC is geurig en vol van smaak. Van bijzonder belang bij de productie van de Marsala, wordt Grillo gevinifieerd van de gelijknamige druif, een erfgoed van de kunst van Siciliaanse wijnbereiding.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
10°-12 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Van een intens strogele kleur, met goudgele vlekken. De florale toetsen (jasmijn en witte bloemen ) ontmoeten intense exotische geuren, die een rijk boeket weergeven. Bij het proeven onthult deze wijn een delicate zuurheid, vakkundig afgewogen door de zorgvuldige bemiddeling van deskundige oenologen. Evenwichtige en harmonieuze smaak, zeer fris. Interessant is het het rijpingsproces die deze tegemoet gaat: wijn die fantastisch kan verouderen, in staat om te verrassen door de evolutie die deze in loop van de tijd kan meemaken.

Formaat: 0.75 l
x2

Primitivo di Manduria DOC

RODE WIJN
2022

Een rode wijn die niet bang is voor confrontaties, onbetwiste voorvechter van de mediterrane enologische wijnscène. Het is de symbolische wijn van de Cantina Giordano van Torricella, in Apulië. Geboren in wijngaarden beplant met jonge druivenplanten, ondergaat deze een periode van veroudering in eikenhouten vaten tot een volledig gerijpte wijn.

Alcohol
Alcohol
14% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Het heeft een volle donkerrode kleur met reflecties van granaat. Bezit uitnodigende aroma's van rijp fruit. Fluweelachtige smaak, en wordt gekenmerkt door een lang aanhoudende afdronk.

Formaat: 0.75 l
x1

CABERNET SAUVIGNON ITALIA

Droge Rode Wijn
2020

Het internationale druivenras Cabernet Sauvignon vindt de perfecte habitat in de vruchtbare bodem van zandige oorsprong. Moderne wijnbereiding volledig in overeenstemming met de traditie en het gebruik van lage temperaturen zijn voorstander van het behoud van de inheemse aroma's van de druiven.

Alcohol
Alcohol
12% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Hij is robijnrood met dieppaarse schitteringen en heeft een intens en karakteristiek bouquet met nuances van viooltjes, paprika en kruiden. De smaak is krachtig, rond en fluwelig.

Formaat: 0.75 l
x2

"Esclusivo Etichetta Oro" Rosso Puglia IGT

OUDERODE WIJN

Zware in hout gerijpte hoogwaardige rode wijn die nog op traditionele wijze uit verschillende soorten Apulische druiven wordt bereid. De rijping gebeurt uitsluitend in eikenhouten vaten.

Alcohol
Alcohol
13% vol
Temperatuur
Temperatuur
18°-20 °C
Bevat Sulfieten
Bevat Sulfieten
  
Organoleptische eigenschappen

Rode kleur met amarant reflexen; intens en exclusief bouquet met sterke hints van vanille en leer, typisch door zijn rijping in eikenhouten vaten; aan het gehemelte is het breed en heeft een uitstekende structuur. Heerlijk harmonisch ondanks de majestueuze tannines.

Formaat: 0.75 l
x2

Eier tajarin pasta

Deze fijne lintnoedels komen uit het hart van de Piemonte. Ze worden volgens traditioneel recept gemaakt van tarwemeel en eieren en hebben een grove en onregelmatige structuur. Serveer de tajarin met onze 'rustieke saus met eekhoorntjesbrood', de 'boerenragout' of de saus 'à l’Amatriciana'.

Formaat: 250.00 g

Ingrediënten: harde tarwe bloem, eieren 20%, water.
Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

x1

Gegrilde champignons met kruiden

g 180

Omarmd door de vlammen van de houtovens onthullen de paddenstoelen hun best bewaarde geheim: een omhullende rooksmaak, een warme omhelzing van aroma's en heerlijkheid.

De zorgvuldig gekweekte paddenstoelen worden samen met kruiden vers gegrild en de hoofdingrediënten zijn 57% 'Agaricus Bisporus' paddenstoelen, zonnebloemolie, zout, wijnazijn, knoflook, peterselie, chili en een citroenzuurcorrector.

 

Formaat: 180.00 g
x1

Cantucci Toscani

De Cantucci Toscani IGP met amandelen zijn een zoet geschenk uit Toscane die aan het einde van de maaltijd worden geserveerd, samen met een likeurwijn, met ijs of koffie.

Organoleptische eigenschappen

Deze heerlijke koekjes waren zo ver terug als de 1300 gewaardeerd, toen ze door monniken in hun abdijen en kloosters in de Toscaanse heuvels werden gemaakt, met behulp van meel, honing, suiker en de zoete vruchten van de amandelbomen die in hun omgeving groeiden.

Formaat: 200.00 g

Ingrediënten: tarwebloem type "0", suiker, amandelen 20%, eieren, eigeel, boter, volle melk, honing, kruiden, zout. Rijsmiddel: ammoniumbicarbonaat. Het kan sporen van soja, chocolade en andere gedroogd fruit bevatten.

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

x1

Sugo all'Amatriciana

Heerlijke saus met licht gebruind uien en de beste kwaliteit spek in een kruidige tomaten saus. De ideale begeleiding van alle sorten pasta.

Formaat: 180.00 g

INGREDIËNTEN: tomatenpulp (57%), gerookt spek 18% (varkensvleesbacon, zout, aroma's, specerijen, conserveringsmiddelen E250-E252, antioxidant E301), varkensvlees, witte wijn, zonnebloemolie, rund (3%), ui, zout, suiker, tarwezetmeel, knoflook, zuurteregelaar E 270, peper.

OPSLAGCONDITIES: Opslaan in een koude en droge plaats. Eenmaal geopend in de koelkast bewaren en binnen een paar dagen verbruiken.

x1

Balsamico Azijn uit Modena i.g.p.

De meest bekend en gewaardeerde azijn, bereid met wijnazijn, kruidenmengsel en geconcentreerde en gekookte most.

Organoleptische eigenschappen

Deze populaire en hoogwaardige azijn, uit de streek Emilia Romagna, wordt van oudsher gewonnen uit geconcentreerd en uitgekookt most. De donkerbruine kleur en de karakteristieke smaak ontstaan door het rijpingsproces in eikenhouten vaten. Er zijn maar een paar druppels nodig om vlees, vis, omeletten en groenten een bijzondere smaak te geven. Probeer deze azijn ook eens op Parmezaanse kaas en aardbeien.

Formaat: 0.25 l

Ingrediënten: wijnazijn, geconcentreerde druivenmost, karamel als kleurstof E150d. Het bevat Sulfieten.

Opslag: Opslaan in een koele, droge plaats.

x1

Gedroogde tomaten met kappertjes

Voor dit product worden alleen de beste en lekkerste tomaten geselecteerd. Ze worden op traditionele wijze langzaam gedroogd in de warme zon. Vervolgens worden ze in olie met kappertjes gelegd. Zo ontstaat een heerlijk voorgerecht dat ook geschikt is als geraffineerd aperitief. Als ze in kleine stukjes worden gesneden, kunnen ze ook worden gebruikt voor het bereiden van pastagerechten

Formaat: 185.00 g
x1